General Bodybuilding Discussion > Članci

TAKMICARSKA ISHRANA NA NPC NACIN

<< < (6/7) > >>

HAMMER:
Pa koliko pisate onda kad toliko pijete :shock: :shock:...ja popijem 2-3 l nekad 4 i svako malo sam u wc-u :icon_biggrin:

bebac:
8848

Ja stvarno neznam na koji način 24L vode (ne kažem da lažeš) nego mi neshvatljivo... ;think;
U toku dana organizam mi ne traži više od 2.5litara vode, leti više ali peko 5litara... nema šanse.
Bio sam u Egiptu na 54C na suncu po nekoliko sati (Karnak, Luxor, Cairo, Hurgada...) pa neverujem da sam popio u toku celog dana više od 6L.

Kako uspevate? ;wtf;
Koje je to opterećenje za bubreg...pa to je strašno, jedino ako čovek ima 4 aktivna bubrega pa opet PUNO BRATE :-) vilonet002

Pedja_Petrovic:

--- Citat: 8848  Mart 03, 2008, 10:12:30 pre podne ---Očigledno da sam imao sreće što nemam 80-85 kg, već 79  :lol:

Peđa, a šta raditi u takvom slučaju? Trpiti žeđ? Ili postoji način na koji se može zaštititi? Mada se nadam da mi se tako nešto više nikad neće desiti.

Ida, koje sve opasnosti nosi tako visok unos vode (pretpostavimo da ga prati visok unos elektrolita i da se unosi konstantno tokom dana 1-1.5 l po satu, a ne odjednom 5-6 l i više )

--- Kraj citata ---

kao sto rekoh..

hardcore fro the life

Pedja_Petrovic:

--- Citat: bebac  Mart 03, 2008, 11:37:16 pre podne ---8848

Ja stvarno neznam na koji način 24L vode (ne kažem da lažeš) nego mi neshvatljivo... ;think;
U toku dana organizam mi ne traži više od 2.5litara vode, leti više ali peko 5litara... nema šanse.
Bio sam u Egiptu na 54C na suncu po nekoliko sati (Karnak, Luxor, Cairo, Hurgada...) pa neverujem da sam popio u toku celog dana više od 6L.

Kako uspevate? ;wtf;
Koje je to opterećenje za bubreg...pa to je strašno, jedino ako čovek ima 4 aktivna bubrega pa opet PUNO BRATE :-) vilonet002

--- Kraj citata ---

tacno tako bebs..

ovo oko eleketrolita i te fore je isto kao i unosnje 24 litra vode zbog creatina..

u pravu si potpuno...bubrezi kao glavni filetr u nasem orgnizmu bi otkaziali..verovatno..prilikom tolikog unosa tecnoisit.

o efektu toga da bi orgnizam mogao da dobije signal da mora da zdrzava toliku tecnost iz ko zna kojeg razloga,a verovatno bi to usledilo jel je to sistem po kojem nas orgnizam funkcinise,ne daj boze..smrt bi bila veoma bolna

ivan2big:
Nikad nisam popio vise od 10l i to jedva,na par dana od takmicenja,na praznjenju,tad samo sto nisam spavao u wc-u.
Agonija,nocu nema spavanja ustaje se 10 puta!
Ne mogu da zamislim da iko moze da popije 20l vode,taman da zivi u rerni!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju