Ostalo > Offtopic
NAJVECI BLAM U ZIVOTU?????
Dionis:
hmm ..mozda....negde prva druga srednje odvede nas drug kod njegove tetke na neku "zurku" a tamo sve u fulu, neku violinisti i taj trip i mi se odvalimo ko mala deca naravno od alkh.i ja se ispegliram po nekom cupavom tepihu....
laracroft:
BILA SA DECKOM U SPORT KAFEU PREKO DANA ALI JE BILO LJUDI IGRALA SE NEKA POPODNEVNA TEKMA NA KOJU SAM SE KLADILA;I NISTA NISTA SMOR PUCA MI TIKET;KAD ONO JA VIDIM AKCIJA PUCA GOL;JA KAO NA SAV GLAS JES GOL!!!!a meni ce decko cuti bre offside
i sad kao zene znaju o fudbalu,valjda te uzbudjenje toliko ponese kao jes procice tiket i ne gledas pravilo i onda eto blama....
IFBBPro:
Skakao sam sa velikog mola na glavu da se napravim mangup pred tri djevojke, zaletio se, okliznuo se i odvalio od beton pa onda u more :)
natasha_bg:
--- Citat: t1000 ---Reci koji sam genije.Posto sam u praksi konobar,na jednoj veceri,grupica devojaka je sedela za stolom i ja sam trebao da im donesem neke torte...Kada sam prvoj devojci prisao stavio sam parce ispred nje i rekao joj "hvala" umesto "izvolite,prijatno..." :lol:
--- Kraj citata ---
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Joj stvarno si genije.Evo smejem se ne mogu da se zaustavim.
I meni se tako nesto slicno desava.Redovno kad od konobara trazim racun ja kazem:Jel mogu da naplatim?Strasno :oops:
HAMMER:
:lol: :lol: :lol:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju