Ostalo > Offtopic
Vasi omiljeni filmovi!
sasacg:
Machinist sam gledao pre 10-ak dana i dobar je,mislim istripovan :D
Sad sam se setio,nije los Butterfly effect sa onim peskom sto vodi Punk'd na MTV,ne mogu da se setim kako se zove
LDusan:
Svima koji su pogledali Fight Club bih preporucio da procitaju knjigu u originalu, vrlo je zanimljiva i jedna od retkih knjiga koju vam nece biti smor da citate nakon sto ste pogledali film. Kraj je malo drugaciji u odnosu na film.
laracroft:
na 1mestu brave heart
pa:gladiator,djavolji advokat,putevi droge,scarface od proliva volim:dirty dancing,francuski poljubac sa meg rajan i jos mnogo
ne znam jako puno gledam filmove i ima dosta dobrih ali i shitova
Plazma_King:
sasacg dobro si me podsetio za film Butterfly Effect,bas je odlican film...
apocalypse now imam na dvd-u i dobar je film ali mi nije bas medju omiljenijim...
scarface,godfather 1,2,3 i heat su odlicni filmovi...dobar,los,zao je najbolji vestern...
od komedija ima ih milion ali scare movie serijal i american pie serijal su solidni...
ima takodje ona dobra parodija "kad sunke utihnu"...
ma imam toliko omiljenih filmova da nema sanse svih odmah da se setim...ali svaki film koji je napravljen od strane Guy Richie-a ili Quentina Tarantina vredi pogledati...
Big_Rasha:
Fredy got fingerred (Tom Green) najjaci film ikada
Conan
Terminator
Dobar los zao
Scarface
Bombasi(Ljubisa Samardzic i Bata Zivotinja, najjaca scena u nasoj kinematografiji kad Lj. Samardzic kao Kovac ubaci bombu sa 30 metara u nemacki punkt kroz prozorce 10X10cm!!!!!Mislim da su tu scenu ponavljali par dana)
Debeli i mrsavi
Valter brani Sarajevo
U Kini jedu pse
K-pax
...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju