Ostalo > Offtopic

Vasi omiljeni filmovi!

<< < (12/37) > >>

Boj@n.R:
Bravo za OMEN, gledao sam ga skoro:) Napeto do jaja. Rasho prijatelju nije valjda da gledas Segala daj jebote on snima najgluplje filmove, uvek on faca, reziser, producent i ostalo, tipa Chuck Norris, mada dobro mozda i ja gresim ali tip mi je dosadan, sa Van Damom gledao sam skoro filmove sve tako da se tu slazem sa tobom misleci samo na one starije, nisu losi za zabavu, ali ovi novi su  sranje jer se i on vise pogubio poceo da snima neke filmove B produkcije, to cak i ne stigne do bioskopa samo se pojavu u video klubu eto. Bez uvrede naravno :P
 Pre neki dan sam gledao Supermena i razocarao sam se maksimalno, Pirati sa kariba je super bajka i prvi i drugi, treci ce biti ko zna kad, i ne secam se drugih eto.

ROSTA:
Indiana Jones, Star Wars, From Dusk Till Dawn, Halloween, Blade Runner, Ghost Busters, Blade, Pet Sematary, Crossroads (na sa Britni Spears vec sa Steve Vai-om).

Big_Rasha:

--- Citat: Bokac  Oktobar 05, 2006, 02:46:48 posle podne ---Bravo za OMEN, gledao sam ga skoro:) Napeto do jaja. Rasho prijatelju nije valjda da gledas Segala daj jebote on snima najgluplje filmove, uvek on faca, reziser, producent i ostalo, tipa Chuck Norris, mada dobro mozda i ja gresim ali tip mi je dosadan, sa Van Damom gledao sam skoro filmove sve tako da se tu slazem sa tobom misleci samo na one starije, nisu losi za zabavu, ali ovi novi su  sranje jer se i on vise pogubio poceo da snima neke filmove B produkcije, to cak i ne stigne do bioskopa samo se pojavu u video klubu eto. Bez uvrede naravno :P
 Pre neki dan sam gledao Supermena i razocarao sam se maksimalno, Pirati sa kariba je super bajka i prvi i drugi, treci ce biti ko zna kad, i ne secam se drugih eto.

--- Kraj citata ---
Mene Sigal tako odmara da je to strasno... Svidja mi se sto je dominanatan... Glkedaj druge filmove na tu temu... Recimo Dzeki Chen... Pa njega ceo film mlate... Ili cak i Van Dam ... Prvo dobija batine, a na kraju sa polomljenim rebrima pobedi... Jebes to... Sigala nikada niko nije udario NIKADA... Osim nekad kad mu zena udari samar.... Ko je jebe... Ako si gledao Nico iznad zakona... Ma sve ih izmlati iz 2 poteza....

marko23:
preporuka za sve : "amores perros". meksički film, naši su ga preveli kao pasji život. EXTRA

N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
1.    The Shawshank Redemption
2.     Pulp Fiction
3.    The Terminator
4.    The Green Mile
5.    Conan Serial :-)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju