General Bodybuilding Discussion > Članci
Heavy Duty-Mike Mentzer
Pedja_Petrovic:
--- Citat ---r ne mislis da njima treba malo vise odmora nego tebi?ja sam kao sto sam rekao pokusao sve moguce treninge ne bi li stalno napadao misic na drugi nacin i terao ga na rast jer samo tako mislim da je napredak moguc...
--- Kraj citata ---
evo..da samog sebe razuvers..ovo si ti pisao..
rpaitejlju..o tome se i radi...NE RASTE SE OD ODMORA...VEC OD ADEKVATANE HRANE I SUPELEMTACIJE...A AKO SE HRANIS DOBRO I KVLAITETNO I KORISTI STA TRBA DA KORSITIS..ONDA I PERIOD ODMORA TI JE MNOGO KRACI TJ MNOGO MANJE ODMORA TI TREBA..
dakle..vrstis se u kurg stari..veruj mi....
ako je iko probao..a ja sam taj..sve na sebi..mnogo duze sam od tebe sigruno u ovom sportu..a ja sam filozofiju i drugaciji pristp treningu poceo da radim JER SAM MORAO..a ne jel sam hteo.kao ti..
e onda sma VIDEO DA JE MOGUC....da je moguce stimulistai misic na rast..na mnogo nacina..a da ovaj koji je univerazlani klishe godina..aNIJE JEDINI I NIJE NAJBOLJI...
tako da....
Kralj ist Back-Bakic:
Dajem Pedji pravo i istina je sta kaze!! Da bi sve to tako bilo ko sto se pise o Havy i sve uz njega bilo bi stotine Bildera vise nego sada u Srbiji i ex Yu!! Ali zna se kolko ih je(dobrih kazem) BB-era! A verujem da svako od nas-njih ima isprobano taj Havy! Zavisi Genetika koji Tip Tela itd...dali Havy prija(odgovara) ili ne! Ja mogu za sebe da kazem bilo koji Trening Sistem da vezbam Rastem napredjujem i imam rezultate! Zasto?? Zato sto imam ko prvo jaku Genetiki,drugo dobra Hemija,trece ishrana,suplementacija odmor i i i...Imao sam par slucajeva koji sam ih jedva razubedio ta taj sistem nije za svakoga i nije nesto CUDO od kojeg se raste ko Kvasac!! Tako da.. BB je mnogo komplikovan Sport!! Svako treba da se bar 50% pridrzava na osnovne stvari i pravila o BB-gu!! Ostalih 50% nek eksperimentise svako sta njemu prija !??!!
Jos jednom da napomenem... Ima Stotine Hiljada Ljudi koji imaju taj CD ili Kniga o Havyju koji isto rade tako a kolko od njih imaju stvarno vidljive rezultate??Samo pogledajte kolko Ljudi Treniraju i sve uz BB-ing rade a kolko ih-nas ima pravih BB-era?? Malo!!
'horse' Kralj
R.Igor86:
Ja samo kazem da vredi probati i videti kakve rezultati mogu da se ocekuju uz ovakav program...sustina je da je i meni sam koncept ovog programa cudan...ali sama srz i ideja ovog programa je izbegavanje tog momenta upotrebe sile sto je mene odusevilo...e sad ne mora neko da se pridrzava strogo Mike-ovih reci ali moze da malo ''cita izmedju redova'' i izvuce nesto korisno iz ovog programa...
Pedja_Petrovic:
pa iz svakog programa mozes nesto korisno tda izvuces.to je tacno...
ja sam pricao KONRKETNO O VEZBANJU PO NJEGOVOM PROGRAMU..
a ne o izlvacenu delova programa..jer onda to vise nije heavy duty
Vladar:
Imao sam priliku negdje ranije da pogledam video kako Mike trenira neke takmicare - znaci tempo je vrlo spor, cini mi se jos sporiji od ovog navedenog, i zaista se ide do pravog otkaza, sto ovaj program koji na prvi pogled izgleda lagan cini umnogome tezim.
Njegov najpoznatiji sljedbenik je bio Yates, koji je imao svoju HIT varijantu treninga (vec opisana na forumu kroz vise clanaka), a opet on je inspirisao mnoge druge da uzmu u obzir ove sisteme, koji koliko vidim i danas imaju svoje pristalice.
Licno, radije vjezbam vecim obimom i cesce. Ali opet to je stvar licnih preferenci i sta kome odgovara, mada uz danasnju raspolozivu saplementaciju i farmakoloske dodatke, trening moze da bude cesci, koliko god on intezivan bio, jer se moze i generisati mnogo brzi oporavak, nego li uz znanje i dodatke koji su "igrali" prije 30 godina - znaci ne mislim samo o raspolozivosti pojedinih supstanci vec i kada govorimo o znanju buildera kako da ih primjene i izvuku maksimum, recimo u oporavku - tako da ako uspijemo da jako stimulisemo misice na rast i da ih uspjesno oporavimo cesce od ovoga sto Mike predlaze, samim tim cemo u istom vremenskom intervalu imati vise treninga, vise stimulacija i vise misica...
Uzgred, jos jedan u nizu vrlo kvalitetnih i interesantnih materijala koji si postavio Mr.Bulldog!
Svaka cast!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju