Multimedia > Slike/Muškarci
MARKO,STANKO,IGOR....4 WEEKS OUT!!!!!!
Plazma_King:
pohvale svoj trojici i sigurno cete nastaviti da donosite medalje...
bas bih voleo da vidim jedan basket 3 na 3 gde ce u istoj ekipi igrati Stanko,Igor i Marko...
Pedja_Petrovic:
--- Citat: PlazmaKeks ---pohvale svoj trojici i sigurno cete nastaviti da donosite medalje...
bas bih voleo da vidim jedan basket 3 na 3 gde ce u istoj ekipi igrati Stanko,Igor i Marko...
--- Kraj citata ---
..VERUJ MI DA SE TO MOZE DOGODITI SAMO U NAREDNOM ZIVOTU....POGOTVO AKO SE IGOR BUDE PITAO.. 8) 8)
Plazma_King:
sto jel bilderi ne vole basket ili sta...pa kako god da igra niko Igora ne bi mogao da pomeri iz reketa...
Pedja_Petrovic:
--- Citat: PlazmaKeks ---sto jel bilderi ne vole basket ili sta...pa kako god da igra niko Igora ne bi mogao da pomeri iz reketa...
--- Kraj citata ---
...hehheheheh..ma neeee.....mozda bi se igor i odlucio ali ga pre toga treba podmiti sa -9-10 cokoladica..da ne izgubi na masi jebote.....hahhahahahhah
IGOR MILANOVIC:
...hehheheheh..ma neeee.....mozda bi se igor i odlucio ali ga pre toga treba podmiti sa -9-10 cokoladica..da ne izgubi na masi jebote.....hahhahahahhah :P :P :P Ovo si bas lepo rekao .Ti znas da ne radim nista sto ne moram.Ali za 10 proteinskih cokoladica moze do jedanest .Da se se potsetim starh dana, nekada sam igrao pleja pre 14g.A poslednji sam odigrao pre mozda godinu dana?Jebes basket igram fudbal na soniju ili kompu i to mi je dost za kardio ha ha ha :lol: :lol:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju