Multimedia > Slike/Muškarci
MARKO,STANKO,IGOR....4 WEEKS OUT!!!!!!
Binais_Begovic:
--- Citat: pedjos ---al je kod vas jeftin GH!!!!!...ghhhhhhhhhahahahhahahha
--- Kraj citata ---
ja bi radije rekao da je nacija strasno disciplinovana i neverovatan radni moral! GH je najeftiniji u kini ali neznam puno dobrih bodibildera iz kine....
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Binais ---
--- Kraj citata ---
ja bi radije rekao da je nacija strasno disciplinovana i neverovatan radni moral! GH je najeftiniji u kini ali neznam puno dobrih bodibildera iz kine....
--- Kraj citata ---
...MA STO SE LJUTIS...AL STANDRAD JE GORE JEBIGA..HAHAHHAHAHAHAHH..I JA SAM DICIPLINOVAN..AL NEMA STANDRADA...HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHA
Binais_Begovic:
--- Citat: pedjos ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
...MA STO SE LJUTIS...AL STANDRAD JE GORE JEBIGA..HAHAHHAHAHAHAHH..I JA SAM DICIPLINOVAN..AL NEMA STANDRADA...HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHA
--- Kraj citata ---
ma ne zasto bi se ljutio ali dole su jeftini cevapi:P:P:P
Pedja_Petrovic:
--- Citat: pedjos ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
ma ne zasto bi se ljutio ali dole su jeftini cevapi:P:P:P
--- Kraj citata ---
....hehheheheheh..e pa ko ........hteli ste u evropu..eto vam je..grrrrrrrrrr..mi imao i pticiji grip i a vi nemate..tralaltrlalalrlalallal ..hahahhahahahahhahahahahahahahhah
thor:
svaka cast, lepo je vidjeti tako uspjesne sportiste da dolaze iz tvoje zemlje , sa ponosom pokazujem vase slike prijateljima iz svabije, peda fale jos samo tvoje slike
super
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju