Ostalo > Offtopic

Motori ! !!

<< < (29/109) > >>

sasacg:
198...mnooooogoooo :twisted:

Mada vidim da je B-King ogroman motor po specifikacijama...ali,ali prevazilazi moj novcani limit,a i snagu i kubikazu koju sam trazio :( jbg meni ipak treba nesto sa 600-750cc i oko 6000-7000e...

Remetik:
U brate, baš si visok! Meni je moja Honda knap, bilo koja druga 600, mislim na R-ove prvenstveno, bi mi bila kao da sam ukrao detetu biciklo, a ja sam visok samo 184! Tako da mogu da razmišljam o nekoj hiljadarci ili hiljadarci...  :D

Možda Kawa Z 750 nije loše rešenje za tebe...mislim da ti se on uklapa i u cenu i u kubikažu. Ona ima 110 konja, to nije tako loše, ali varijante ispod 100 konja su za plakanje...  ;)

sasacg:
jbg ja nisam iskusan vozac kao ti,Bulldog i kompanija,meni je i 60-70ks sasvim dovoljno za sad :wink:

Z750 mi se svidja,ali je cini mi se premali,vidio sam ga prekjuce u prolazu...

Ovaj novi Bandit 650s mi izgleda veci,ali nisam imao prilike da ga vidim uzivo

Remetik:
Novog nisam imao prilike da vidim, ali moj drug vozi "starog" Bandita i znam da je odličan motor.

The_Bulldog:
Sale, pozovi zvanicne zastupnike...vidi da li ih imaju na lageru, pa idi pa ih vidi uzivo i sedi na njih...ili idi na neki veci skup motorista ili trku...tamo ces (najverovatnije) moci videti, sesti - a mozda i probati motor koji zelis da kupis.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju