Ostalo > Offtopic

Motori ! !!

<< < (31/109) > >>

The_Bulldog:

--- Citat: sasacg  Jul 14, 2008, 11:00:10 posle podne ---
--- Citat: RemetiK  Jul 14, 2008, 10:20:49 posle podne ---Za vikend je skup u Pancevu,pa ako ne nadjes nista mozes da se organizujes da skoknes, blizu je,a u Pancevu bude dosta motora. ;-)

--- Kraj citata ---

E to nije losa ideja :wink:

--- Kraj citata ---

Evo, ja odoh na more za dva dana....pa cu taman da ti dam moj motor da skoknes do skupa  :-)

sasacg:

--- Citat: The_Bulldog  Jul 14, 2008, 11:24:40 posle podne ---
--- Citat: sasacg  Jul 14, 2008, 11:00:10 posle podne ---
--- Citat: RemetiK  Jul 14, 2008, 10:20:49 posle podne ---Za vikend je skup u Pancevu,pa ako ne nadjes nista mozes da se organizujes da skoknes, blizu je,a u Pancevu bude dosta motora. ;-)

--- Kraj citata ---

E to nije losa ideja :wink:

--- Kraj citata ---

Evo, ja odoh na more za dva dana....pa cu taman da ti dam moj motor da skoknes do skupa  :-)

--- Kraj citata ---

hahahaha ja sebi jos ne bi davao motor :twisted:

btw Markos na sajtu ima cenovnik iz 2006. hahahaha...Moracu da ih zvrcnem sutra :wink:

Remetik:
Plasim se da onda od VFR-ova,Bandita i ostalih opcija nece biti nista. Bice R1 il...

The_Bulldog:
Ako je tako, onda ce ostati parkiran u garazi...  :-)

Nisam gledao sajt, ali znam da su update (koliko su i svi ostali u zemlji) sto se tice prodaje.....Ali skupovi su ti dobra sansa.

The_Bulldog:

--- Citat: RemetiK  Jul 14, 2008, 11:44:24 posle podne ---Plasim se da onda od VFR-ova,Bandita i ostalih opcija nece biti nista. Bice R1 il...

--- Kraj citata ---

Da, da...Vidis spreman sam da mu dam pravo oruzje u ruke, ali Sale nije klinac...ne zalece se. Pametno, pametno

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju