Ostalo > Offtopic
Motori ! !!
mrki:
hvala brate
zeljko_srb:
jos jedan u ergeli. ;D
http://img125.imagevenue.com/img.php?image=38165_Image335_122_837lo.jpg
zanima me koliko mogu da prelaze ove masine, znaci v2. ili bas ovaj sv650. redovno odrzavanje, umerena voznja... koliko prelaze bez vecih intervencija?
sasacg:
V2 masine postizu obrtni moment u nizim obrtajima nego redni motori,pa ljudi pricaju da prelaze bez problema vece kilometraze od pomenutih rednih agregata,kao 100000km ne bi trebalo da im predstavlja problem,naravno ukoliko se vozi normalnim tempom i uz redovno odrzavanje...
m_boy:
--- Citat: mrki Avgust 18, 2008, 10:40:26 pre podne ---znate li nešto više o ovom motoru..bio sam na moto žurci sad u svilajncu i pored ostalih mnogo mi se svideo..
SUZUKI gsx R k2
--- Kraj citata ---
ni jedan od ovih dva nisu K2, prvi je gsx-r 750 '00, a drugi gsx-r 750 '01 (K1, K2, itd..idu po god. 01,02, itd)
inace od '01 napred su svi gsx-r extra u svakom pogledu...
Ferodo:
--- Citat: sasacg Avgust 20, 2008, 01:25:13 posle podne ---V2 masine postizu obrtni moment u nizim obrtajima nego redni motori,pa ljudi pricaju da prelaze bez problema vece kilometraze od pomenutih rednih agregata,kao 100000km ne bi trebalo da im predstavlja problem,naravno ukoliko se vozi normalnim tempom i uz redovno odrzavanje...
--- Kraj citata ---
V2 masine su izdrzljive koliko i redna cetiri cilindra,samo je pitanje namene motocikla.Sv650 je naked motor i on nije namenjen za ekstremne performanske,zato ima manju snagu,ali veci obrtni moment na malim obrtajim od R motora. Nije tacno da je V2 izdrzljiviji od redna cetiri cilindra,to je pogresno,agregat sa redna cetiri cilindra isto moze da se oslabi,a da dobiji obrtni moment na nizim obrtajima kao i V2 motori pa da traju isto toliko,sve zavisi od tipa motocikla na koji ce se agregat ugraditi,inace Suzuki SV650 je vrlo kvalitetan i upravljiv motocikl,pouzdana masina,pravi izbor za grad a i za neke duze voznje.Inace V2 je malo skuplji za odrzavanje i trosi u proseku 20 % vise od redna cetiri cilindra,ali naravno zvuk V2 opravdava sve to.Svi smo vec oguglali na redna cetiri cilindra,od 10 motora,bar 8 su redna cetiri cilindra,zato se ja uvek odusevim kad upalim svoje honde i cujem taj magican zvuk za kojim se svi okrecu. E da sv650 prelazi dosta,sve zavisi od nacina voznje tako da to niko ne moze da ti kaze,u principu samo menjas gume,ulje i filtere svake sezone i to je to,masina se sigurno nece kvariti,niti ce te negde izdati.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju