Ostalo > Offtopic

Motori ! !!

<< < (5/109) > >>

Shvaba:
SSZGO lep je,  ali od endura bih vozio i Yamahe TDM i tako slicne ....
@ Mrtav_Hladan dobra R1 kad porastem obavezno cu da uzmem takvu jednu !
@ PIT ja znam za skutere od 50 ccm sto idu po 90 - 95 , a ne moja aprilia ! A na apriliu se stavlja i K&N filter da ide brze koliko ja znam ali je ja nisam nista budzio !

Shvaba:

--- Citat: Svemirac  Mart 27, 2008, 09:21:33 posle podne ---e to je vec motor,a ne ovi mikseri i fenovi 'DRIVINV'

--- Kraj citata ---
Pa da ti kazem ja da imam 3 god vise i ja bi vozio tako nesto ! Ja za ove pare kojim sam platio Apriliu mogao sam da kupim i motor od 600 ccm, ali nije fora da kupim motor pa da posle ne mogu da ga vozim !

The_Bulldog:
Mrtav Hladan   Model 2004...istu imam i ja-samo sto mi je donji deo oklopa crn...Koje gume vozis i da li si radio nesto na njoj ?

Shvaba:

--- Citat: Svemirac  Mart 28, 2008, 09:33:22 pre podne ---@shvaba                bolje uzmes elektronik od 90 kubika stavis na ram od BT-a ofarbas ga ekstra,npr ram crn a felne zute ili ram ljubicast a felne drecavo zelene i imas ekstra motor za male pare,koj ide 5 puta bolje od te tvoje aprilije i cujese ekstra....

--- Kraj citata ---
Ma kakav BT, BT elektronik sam imao u 5. razredu!

Shvaba:
Pa ide bolje ali je pitanje koliko dugo ide !  Cas se jedno pokvari pa drugo pa trece .... pa generalna - i nigde nisam siguran.... Ma necu da se svadjam uopste - Ako ti mislis da je BT bolji onda je bolji ! Ja ne mislim tako !  i kraj !

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju