Ostalo > Offtopic

Motori ! !!

<< < (50/109) > >>

Remetik:
Ako hoces da zongliras kupis R1,nema joj ravne za to. Honda je uvek bila sporija od Yamahe, Suzukija i Kawe i generalno nije zonglerski motor,ali je zato br 1 po upravljivosti,pouzdanosti i uskladjenosti agregata i motorcikla. Za ovu od 2008. godine,kazu da (iako ruznija od predhodnica) je zadrzala sve ranije epitete,s tim sto je dosta brza od prethodnih hiljadarki-ovo sam cuo na vise strana,ali nisam imao prilike da se licno uverim.
Mislim da nam kolega Buldog duguje jedan izvestaj sa Grobnika,naravno ako je sve bilo po planu.

PS
Mislim da je tema Motori zasluzila da se nadje u podforumu Ostali sportovi,posto je ipak rec o jednom od najekstremnijih sportova...

Mrtav_Hladan:
imo je moj drug jedan odavde iz svecke sto jes jes upravu si ruzna je do zla boga napred koda je neko opalio tiganjom a da je brza jeste ide ko metak i u testovima je proglasena za najbolji motor godine i po brzini i kocenju i svemu sto treba gledati na jednom motoru ali ruzna brate

Remetik:
Jbg,dizajneri je sahranise.

Gavrolini:
R1? dobra je samo ako nisi probao suzuki. kao prvo na r1 sedis kao na k***** pogotovo stariji modeli. od izlaska gsxr k2 pa na mladje yamaha nema vise sta da trazi u toj trci. I ako mnogi pljuju kavasaki..ja imam nindzu i mogu vam reci kad sa njega sednem na r6 ili r1 kao da sam sisao sa konja na magarca.

Remetik:
To je definitivno stvar ukusa...nemoj da zaboraviš da je Kawa najjeftiniji motor, a Suzuki odmah iza... Yamaha i Honda su najskuplji Japanci...pitam se zašto je tako. Suzuki je od K4, pa nadalje napravio neverovatan pomak u dizajnu, ali da je bolja od Yamahe, bar bi u nekoj meri konkurisala za osvajanje GP-a, o Kawi i da ne pričam...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju