Ostalo > Offtopic
Motori ! !!
The_Bulldog:
Novih cetiri....
Prva je krivina gde sam pao, vidi se i na zemlji strafta kuda sam otklizao....druga pogled na deo parkinga....treca gde cekam kod vulkanizera za 211-icu...cetvrta u servisu gde mi skidaju copku i ujedno cekaju vulkanizera da mi donese montiranu gumu....
The_Bulldog:
I zadnje cetiri...
Prva ispred vulknizera, gde vidite i lepsi pol kako se sprema za izlazak na stazu....druga cekanje za otvaranje izlaska na stazu....treca neki italijanski fotograf nas je sve slikao i evo kako je mene uhvatio....cetvrta polazak nazad iz baze koj proverene i iz sveg srca preporucene porodice Randelj, koji izdaju sobe. Ljudi su fenomenalni...
Eto toliko sa ovog puta...na prolece ce biti jos materijala ;D ;D
--- Citat: X FRAME Decembar 09, 2008, 08:42:20 posle podne ---Matori ja bih voleo da probam bas. Nemam neku ekipu ionace , vise sam ovako usamljeni vuk . AKo nemas nista protiv da te kontaktiram kad dodje vreme , ako nista bar da me uputis kako sta. Sto se tice guma METZELER nisam nikad menjao ;D
--- Kraj citata ---
Nikakav problem. Javi se, pa ako budem isao nesto cemo organizovati ili cu te bar uputiti. A sto se tice gume, probaj je (ne znam koji Metzeler vozis)...ali Dunlop 211 GP je najbolja za Grobnik...to ce ti reci svaki tamosnji trkac, a i rekordna vremena staze su postavljena na njoj. Ali naravno svako ima pravo izbora ;)
pedjaa:
The_Bulldog evo jos jedne
The_Bulldog:
--- Citat: pedjaa Decembar 09, 2008, 09:15:38 posle podne ---The_Bulldog evo jos jedne
--- Kraj citata ---
Lepa R6-ica... :)
pedjaa:
hvala,hvala inace je yamaha od ortaka.ja sam iz jako malog mesta i u glavnom svi se znamo.u zadnje godine-dve dosta njih je pokupovalo motore.jesenas jedan klinac 15god.je poginuo sa neke honde.ispravio krivinu.a sto je jos gore taj motor,matori hteo da mu uzme,a on kao ajde da malo ga provoza.i sto je jos gore poginuo pred tatinim ocima.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju