Ostalo > Offtopic
Motori ! !!
sasacg:
--- Citat: BGILLEGAL Februar 26, 2009, 10:22:59 pre podne ---http://www.motorcyclespecs.co.za/Gallery/Honda%20CBR1000RR%2006%20%205.jpg
najbolji je!
--- Kraj citata ---
Definitivno!
Remetik:
Uh kakva je,srce moje! Izbacili su Fire Blade u retro kombinaciji boja-ciklama,ljubicarta i bela...motor je kao lutka!
gonzo:
samo da nabavim bajk pa da se rastosiljam one moje rospije
The_Bulldog:
Evo posto vidim da dva meseca tema miruje, a kao ljubitelj motora to ne mogu da dozvolim ;)
Postavicu par slika sa zadnje dve posete Motodromu Grobnik.
Obratite paznju na jednoj slici gde sam pored motora, a sam motor je okrenut zadnjim delom ka foto aparatu...kakva je zadnja guma. Nekad je bila Dunlop 211, a ja je pretvorih u slik. Sa takvom gumom i sa suvozacem sam krenuo iz Beograda put Rijeke, dosao negde oko 3 ujutru uz obilne padavine uz put (A sa onakvom gumom ne bih nikom to preporucio), te ujutru se pojavio na stazi. Naravno guma je odmah zamenjena, vozili se ceo dan....i nakon toga klopa, malo odmora i opet sa suvozacem na motoru put Beograda. Kako svim ljubiteljim motorciklizma preporucujem da sa svojim ljubimcima odu do Grobnika, jer je to nesto ne ponovljivo i nedozivljeno...TAKO ISTO NE PREPORUCUJEM dato urade kao zadnji put ja...motorm na put. Al' sta cu....ljubav je to :)
The_Bulldog:
Tamo stekosmo poznanike/prijatelje...od vulkanizera, servisera, vlasnika moto shopa..do mnogih zaljubljenika u motore iz same Hrvatske, slovenije, C.Gore...
Pre par mesec najavih da cu raditi nesto na motoru...te ukratko...ulozio sam oko 3000 evra...spustio malo glavu, skratio prenos, stavio 520 lanac i lancanike, power commander, brzi gas, race plocice, pokazatelj odabrane brzine, napred tvrdje opruge, Ohlins zadnji amortizer, Ohlins amortizer volana, KN filter, NGK svecice, novo kvacilo sa jacim federima i poliranje kanala....i dobih zmaja :D Sad imam cak i previse snage, te se na nekim delovima staze borim sa tim, ali ne zurim...savladacemo je mi ;D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju