Ostalo > Offtopic
Motori ! !!
The_Bulldog:
Evo sad videh...slika sa gore pomenutom gumom je 006....a 013 je sa stavljenom gumom za stazu.
Na ove dve zadnje slike sam sa prijateljima iz Kragujevca....
Probacu danas, sutra da postavim na You Tube-u snimak sa kamere na mom motoru.
Veliki pozdrav svim ljubiteljima motora...a i ostalima ;)
sasacg:
EXTRA!!!!
Ti bas znas da uzivas :wink:
Cekamo klip...
nenadns:
Vidim super se vi provodite :)
ja bih hteo da pitam da li su na primer Honda Varadero 125 ili Kawasaki Ninja 250 dobri za prvi motor?Razmisljam da kupim neki motor(to bi bio prvi) pa me zanima konkretno da li je 250cc previse za pocetnika?I hteo bih da cujem vasa misljanja i predloge za prvi motor...visok sam 186cm 99kg. ;)
tadiano:
e to sam i ja tija pitat puno puta!!
X FRAME:
--- Citat: nenadns Maj 11, 2009, 12:03:24 pre podne ---Vidim super se vi provodite :)
ja bih hteo da pitam da li su na primer Honda Varadero 125 ili Kawasaki Ninja 250 dobri za prvi motor?Razmisljam da kupim neki motor(to bi bio prvi) pa me zanima konkretno da li je 250cc previse za pocetnika?I hteo bih da cujem vasa misljanja i predloge za prvi motor...visok sam 186cm 99kg. ;)
--- Kraj citata ---
OK su . Moje misljenje je da nemora nuzno da se krece od slabijeg motora tipa 125cc ili sl. Ako se covek kontrolise sve moze . Moj prvi motor je bio Honda CBR 600f , mslim da je imao 103 ili 106 ks . Prve kilometre sam na njemu napravio . Posle 1 god sam pazario R1 2000 god 150ks .A sad ne vozim nista prodao sam i R1 . Lagano krenes , osetis malo motor i nema problema . Nijedan motor nista ne radi dok mu ti "ne kazes" . A ako se ne kontrolises bar malo pada se i sa 125 cc i 250 i 500cc .Nijanse su u pitanju . Sto se tice tvoje visine i tezine sve je to previse za sportske motore . Ja sam recimo visok 183 i imam oko 94-95 kg i jedva sam se smestao na R1 .Za ove stvari ti je najbolje da si gradjen kao Rossi Doctor i njegovi drugari sa staze 165-170 cm i 65-70 kg lupio sam kilazu i visinu ali tu sam negde ;D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju