Ostalo > Offtopic

Motori ! !!

<< < (66/109) > >>

Pirat:

--- Citat: sasacg  Maj 13, 2009, 06:50:59 pre podne ---Znacaj vetrobrana dolazi do izrazaja tek na otvorenom putu i konstantnim vecim brzinama,dok po gradu mozes bez njega...Tako da slobodno razmatraj tu naked verziju koja ti se svidja :wink:

--- Kraj citata ---
to si potpuno u pravu... uvek pri vecim brzinama... mada i to varira od modela do modela, zavisi od polozaja vozaca, mada nikom nije prijatno da ga vetar shiba pogotovo ako je uspravniji polozaj ...

The_Bulldog:

--- Citat: nenadns  Maj 13, 2009, 01:09:14 posle podne ---pretpostavljam da je na tolikim motorima to ipak prekopotrebno za gradsku vozjnu? zar ne?

--- Kraj citata ---

Na sta mislis?

sasacg:
Pretpostavljam na ABS...Mada se ja bas i ne slazem sa tim da je preko potreban

The_Bulldog:
Ako je ABS u pitanju...On je od skoro poceo da se ugradjuje na neke modele motora. Skoro sve dosadasnje generacije su vozile bez njega, a mnogi (medju njima i ja) ne bih ga niposto voleo na motoru. Mada, sve vece fabrike ce najverovatnije u narednim godinama u vecinu svojih modela da ga ugradjuju. Teoretski gledano, on ti stvarno moze pomoci u nekim situacijama...ali prakticno gledano, u te situacije vrlo, vrlo retko upadas. A kad upadnes vadis se znanjem koje ces voznjom steci, te ti opet nije potreban. Na tebi je da odlucis....a da ti odmogne nece.

r3d:
Mislim da je abs dobra stvar ako vozis po kisi, ali da je mnogo primenjiviji kod skutera nego kod pravih motora!
BTW koji bi mi enduro 600ccm preporucili, da je polovan do 1500e? Razmisljam o hondi xl600r!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju