Ostalo > Offtopic
Motori ! !!
The_Bulldog:
--- Citat: EXTRemetiK Maj 23, 2009, 01:55:08 pre podne ---Kamera obavezno, da malo popravis adrenalin nama penzionerima.
--- Kraj citata ---
Trazim koju da kupim, pa se nadam da cu se odluciti do srede kada krecem.
--- Citat: EXTRemetiK Maj 23, 2009, 01:55:08 pre podne ---Pre neki dan uzmem od druga 1000 RR-a i odem na Ostruznicu i nisam smeo da ga zavrtim preko 220, motor u 6. bukvalno stoji na toj brzini,a meni frka da ga spustim u 5.
--- Kraj citata ---
8) 8) 8)
Radomir:
Ja nisam neki fan moto sportova, ali mi je velika zelja da odem na neku trku formule 1 ili motociklizma samo zbog zvuka koji proizvode. Dok sam ziveo u Karlovcu tamo je bila staza za motokros i nekoliko puta sam isao da gledam trke. Pravo je uzivanje to gledati uzivo.
The_Bulldog:
--- Citat: Radomir Maj 24, 2009, 12:16:55 pre podne ---Pravo je uzivanje to gledati uzivo.
--- Kraj citata ---
Slazem se...samo sto je nekima jos vece uzivanje i da voze ;)
X FRAME:
--- Citat: The_Bulldog Maj 24, 2009, 12:45:12 pre podne ---
--- Citat: Radomir Maj 24, 2009, 12:16:55 pre podne ---Pravo je uzivanje to gledati uzivo.
--- Kraj citata ---
Slazem se...samo sto je nekima jos vece uzivanje i da voze ;)
--- Kraj citata ---
Jos to jedino nisam probao , taj grobnik to mi je zelja , inace ovako sam se razocarao . Voznja po gradu i nasim putevim za mene jednostavno nema uzivanja bar sto se tice sportskih motora , zato sam i prodao R1 ...
The_Bulldog:
--- Citat: X FRAME Maj 24, 2009, 07:07:37 posle podne --- Jos to jedino nisam probao , taj grobnik to mi je zelja , inace ovako sam se razocarao . Voznja po gradu i nasim putevim za mene jednostavno nema uzivanja bar sto se tice sportskih motora , zato sam i prodao R1 ...
--- Kraj citata ---
Jbg, nisi je probao bas tamo za gde je pravljena- za stazu.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju