Ostalo > Offtopic
Motori ! !!
X FRAME:
--- Citat: Dr. Evil Jun 09, 2009, 08:39:36 pre podne ---....,a Honda cbr 600 rr ?
--- Kraj citata ---
Druze ti motori su svi manje vise slicni . te minimalne razlike neces nikada da uocis ,razliku izmedju cbr , r6 , ninja 6 itd .
To moze rossi i drustvo MI REKREATIVCI NIKAD . To me podseti na sabana jednog kad sam prodavao R1 . Prvo sto me je pitao jel ima akrapovic , a zove sa neke cuke boga pitaj , on je smeker kao prevazisao odavno serijsku opremu pa mu treba nesto bolje :D. Ogromna vecina vozaca ne moze da iskoristi potencijale tih motora serijskih koji su iovako ubitacni . SAmo sto znaju je da izadju na pravac i da dodaju gas .
TI te razlike neces NIKAD da uocis pa i mi svi rekreativci ,rekao sam ko to moze i kome to znaci .
Pedja_Petrovic:
tako nekako..
i kada kresnes pa budes 15 dana u komi a lekari hoce da te sknu sa aparata itd itd itd....
onda ti je svjedno ;) ;) ;)
Ninjasign:
--- Citat: X FRAME Jun 09, 2009, 10:12:58 pre podne ---
--- Citat: Dr. Evil Jun 09, 2009, 08:39:36 pre podne ---....,a Honda cbr 600 rr ?
--- Kraj citata ---
Druze ti motori su svi manje vise slicni . te minimalne razlike neces nikada da uocis ,razliku izmedju cbr , r6 , ninja 6 itd .
To moze rossi i drustvo MI REKREATIVCI NIKAD . To me podseti na sabana jednog kad sam prodavao R1 . Prvo sto me je pitao jel ima akrapovic , a zove sa neke cuke boga pitaj , on je smeker kao prevazisao odavno serijsku opremu pa mu treba nesto bolje :D. Ogromna vecina vozaca ne moze da iskoristi potencijale tih motora serijskih koji su iovako ubitacni . SAmo sto znaju je da izadju na pravac i da dodaju gas .
TI te razlike neces NIKAD da uocis pa i mi svi rekreativci ,rekao sam ko to moze i kome to znaci .
--- Kraj citata ---
Blagodarim za objasnjenje ;)
The_Bulldog:
--- Citat: X FRAME Jun 09, 2009, 10:12:58 pre podne ---To moze rossi i drustvo MI REKREATIVCI NIKAD.
--- Kraj citata ---
Sa ovim ne mogu da se slozim. Nije to bas suva cinjenica. DA-na ulici se razlike maltene i ne osecaju, mada ni to nije 100% tacno. Ali na stazi, ne moras da budes Rossi i ekipa da bi razlike i sam uvideo. Naravno da onaj ko izadje na stazu prvi-drugi put, nece znati sta mu se desava...ali sa kilometrima staza na stazi ne da se oseca razlika, nego pocinjes i da stices novu sliku o "rodjenom" motoru. Naravno da Rossi i ekipa su daleko senzibilniji, ali NISU jedini koji osecaju sta motor radi.
X FRAME:
Ma uocis neke razlike posle nekog perioda ali to je minimalno i manje vise irelevantno . Poenta je da jako mali broj ljudi ume da iskoristi potencijal ovih masina i to fabrickih .Ja znam da je na nekim motorima lakse uraditi neke stvari od drugih bolje lezu u krivni ,odziv gasa , balans celog motora , tezina , snaga ........ VEcina ljudi nikad nece otici na grobnik i kupuju motore za uglavnom gradsku i prigradsku voznju .
Kao da neko hoce da te ubedi da je ultimate protein mnogo bolji od twinlaba i sl . poredjenja , to je irelevantno .
Jel razumes , ti sad recimo imas budzenu R1 i imas neko znanje o voznji koliko imas ti najbolje znas koliko je to , i dodje momak koji je ceo vek na motorima i sedne na fabricki kawasaki i odere te za 10 sec . Mislim pricam i usvoje ime i ja sam rekreativac bivsi , vise i ne vozim .
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju