Ostalo > Offtopic
Motori ! !!
X FRAME:
Buldoze postao si mod , oce budes strog ili neces . Uvek sam se pitao kako se postaje mod. SAd imas plava slova .
PS . Long live chopers. ;D
The_Bulldog:
--- Citat: X FRAME Oktobar 01, 2009, 05:53:43 posle podne ---Buldoze postao si mod , oce budes strog ili neces
--- Kraj citata ---
Upravo ti obrisah poruku na drugoj temi, gde si oplevio po nekom momku...zabranjeno je vredjanje drugih clanova...Nemojmo dalje u off..
X FRAME:
--- Citat: The_Bulldog Oktobar 01, 2009, 06:04:37 posle podne ---
--- Citat: X FRAME Oktobar 01, 2009, 05:53:43 posle podne ---Buldoze postao si mod , oce budes strog ili neces
--- Kraj citata ---
Upravo ti obrisah poruku na drugoj temi, gde si oplevio po nekom momku...zabranjeno je vredjanje drugih clanova...Nemojmo dalje u off..
--- Kraj citata ---
Matori nema problema samo proveravam kako sluzba radi ;D . Ja sam davno pozivao na fer ponasanaje mada nikad nije kasno !
Pozdrav .
X .
The_Bulldog:
--- Citat: X FRAME Oktobar 01, 2009, 06:12:23 posle podne ---Matori nema problema samo proveravam kako sluzba radi ;D . Ja sam davno pozivao na fer ponasanje mada nikad nije kasno !
Pozdrav .
X .
--- Kraj citata ---
8) 8) 8)
bogun:
Prodajem tri ATV motora snage 250cc, svaki u proseku presao izmedju 300 i 500 km
Motori su kupljeni regularno pre 4 meseca, imam svu potrebnu dokumentaciju ako od decembra bude dozvoljena registracija istih
Cena motora je 1700e po komadu!!!
Tel:064/298-2688
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju