Ostalo > Offtopic
Motori ! !!
X FRAME:
http://www.youtube.com/watch?v=sLr5_LCskBo&feature=PlayList&p=BC38F84FE0ABC431&playnext=1&playnext_from=PL&index=32
Ovo bi cika frame terao kad bi ga neko bas nagovorio da sedne na motor ;D
http://www.ducati.com/vi/mediaGallery.do?task=detail&id=1491
.:
Onaj lepi deo Avalskog (krivine od isključenja na Avalu do isključenja za Zuce) je dobio nekoliko predivnih rupa, kao uspomenu na zimu iza nas...
X FRAME:
Ma greota voziti motore kod nas na nasim ulicama , nema gde da uzivas kao covek . Ovo jedino sto buldog radi je dobro samo daleko treba planirati unapred.
+ oprema i za vozača i za motor .
Buldog ako nije tajna koliko love tebi odprilke ode na recimo jedan vikend na grobniku . Pretpostavljam da ne ides na manje od 2-3 dana ?
The_Bulldog:
Veruj da nije daleko... 4:30 minuta sa sve prikolicom ;D ;D
A nisu mi verovali..pa kad su isli samnom..uvidese istinu :D :D :D
Troskovi su negde tipa...
150 evra dan na stazi x 2 dana....300 evra (ovde postoje neke opcije da bude nesto jeftinije)
Polovne trkacke gume 100-150 evra (mada ako vozis zestoko ne mogu izdrzati dva dana..u pocetku su i mogle, ali sad vec poslepodne slide na sve strane..)..nove oko 400-500 evra
Oko 100 evra za gorivo za auto + 50-100 za gorivo za motor...
Cestarine ;D cini mi se oko 60 evra da izadju
Smestaj 15 evra nocenje sa doruckom...+ klopa tokom dana
I to je negde oko hiljadarke....neki put malo jace, ali to je to uglavnom
X FRAME:
Au sljiku ti jebem + oko 19000 eur za novi 1198 i to bez slova S o R da i ne govorimo ;D .
Tesko za sada , jedino neki dobar i brz biznis da mi uleti ;D ili sedmaja na lotou ;D . Ja mislim da bi spavao tamo .
Gledam na youtubu kako je dobro ovima preko sto se toga tice , recimo po italiji na prolece , opletu ga po onim Alpima i cudima samo zvizdi . JA pre neki dan isao do Kragujevca i reko ajde malo starim putem nisam bio 100 godina tuda , jbt ono vise nije ni za kola . Ono je za dzipove .
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju