Ostalo > Offtopic
Motori ! !!
big v:
Iksndr,slazem se sa tobom da mnogi voze motore a neznaju ili nece da postuju propise,ja licno vozio sam motore preko deset godina,ustvari mogao bih reci da sam skoro odrastao na njima,imao sam par nesreca(nista strasno)i moram priznati da su bile izazvane mojom krivicom,sobzirom da sam po vokaciji motorista (iako ih vise nevozim)ljuti me to sto u ovoj zemlji svi optuzuju motoriste za sve ,istina je drugcija,dosta vozaca se namerno zalece na motoriste i nece da ih propusti,vecina motorista stvarno pazi na propise i postuje pravila ali ima onaj manji broj uglavnom klinci,koji misle da su brzi i jaci od cetvorotockasa,e tu je problem.S obzirom da vozim velika kola podrazumeva se da imam dosta mrtvih uglova a na brankovom mostu klinci na skuterima prolecu kao muve bez glave(ako skuter mozemo nazvati motorom po izgledu i kubikazi vise podseca na fen za kosu)Skoro svaki dan izbegnem nekog,pa reci ti meni gde je logika da ja pazim na njega a on da nepazi na sebe.
Remetik:
--- Citat: The_Bulldog Jun 26, 2008, 08:08:32 posle podne ---
--- Citat: RemetiK Jun 26, 2008, 01:28:38 posle podne ---Video sam slike...pitam bez veze. Koji su ti ovo izduvi??? Glomazno izgledaju. Jesi promenio gumu? :P
--- Kraj citata ---
Leo Vinci...ma, sto izgledaju manje vise-nego sto im je zvuk ;)
Treba da radim servis ovh dana, pa ce pasti i zamena zadnje gume...uparicu je sa prednjom-Dunlop Qualifier RR...a u sledecoj turi cu probati da nadjem pirelli diablo super corsa pro...
A sto se tice vozaca, sta da vam kazem kad zamalo danas na autoputu da me zavali pandur sa 307-icom...prelazi iz srednje u levu bez zmigavca...
Naje... sam mu se ..... i samo sam cekao da mi nesto kaze, pa da zaustavim ceo saobracaj na Gazeli >:( >:( >:( bio je fin, pa mi se izvinjavao...ali, sta bi mi to vredelo da sam pao ???
Nije mi krivo kada neko padne svojom greskom, jbg desava se...al' kad zbog majmuna strada neko ...ufff, ne smem ni da razmisljam o tome
--- Kraj citata ---
Ja sam skoro uzeo Metzeler Spotec M3, zadovoljan sam gumama, ali Diablo je guma bez premca. Čuo sam da par može da se uzme za 350 Evra, ja sam toliko platio Metzelera, da sam znao ne bih razmisljao! Odakle si ti?
The_Bulldog:
I ja sam cuo dosta pohvala za Metzeler...kada odem na njihov sajt, oni mi za moj motor predlazu prvo Racetec K3, pa onda bas taj M3....ali pirelli merkam ;)
Dunlop sam vozio na trkama, pa sam malo vezan za njih-znam kako mi je glavu cuvala...mada ova prednja Qualifier RR popusta dok se bas ne zgreje...a zagreje mi se tek posle 2-3 kruga masiranja iza Avale...onda mozes da mislis kako mi je po gradu, kada treba da skoknem negde...
Iz Bgd-a sam..
Remetik:
Čuo sam za Dunlop da drži odlično, ali tek kad se dobro ugreje. Nema gume koja neće pustiti u jebenom gradu!
Mislim da bi trebali da malo povučemo ručnu, što se grada tiče...na svakoj raskrsnici, skveru pesak, voda...linije i pešački klizaju kao ludi...drugaricu mi oborio neki vojak mentol sa Mitsubisijem, devojka stala na crveno, srećom nije joj apsolutno ništa...druga mi je na Nbgd oborio ponovo vojni džip, prošavši na crveno, momku otkazuju organi, sinoć su mi javili da je momak gotov, onda Malešević, pa ovaj momak u 29. Novembra... Ne znam koji je ovo ku... kao da hoće da nas poubijaju! Dok ovi pričaju o tri trake i ostalim budalaštinama... >:(
Jel ideš možda sutra u Planu? Možemo da se vidimo ako si tamo?!
Djolex:
Ja vozim relativno kratko i mogu vam reci da ima krivice i s jedne i s druge strane, sve zavisi kakav je VO za volanom s drug estrane.. ;D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju