Ostalo > Offtopic

Odvale

<< < (3/6) > >>

milovan:
ma ajde ja sam se naslusao bolestina za sve pare...

Ulazi lik u radnju i kaze a kakav je ovaj kreatin, radnik : nije los, a ovaj drugi , ni on nije los, a ovaj, i taj je dobar, zatim ga pita kupac a koji da uzmem , kaze koji god hoces........ znaci lik je kulirao maximum....
bole ga uvo ;)

Ulazi lik u califit gore iznad slavije , ja kupovao neki protein ( twinlab ), i on meni kaze nije lose to sto uzimas, a radnica se ubacuje, pa mislim da je ovaj prolabov bolji, a on kaze ako je prolab bolji od twinlaba ja sam veverica, okrenuo se i izasao......
a ja nisam znao gde sam........

Al ova ubija, pricaju neka dva indijanca u teretani o kontra kosom , i kaze ovaj ovom , nemoj to da radis izacice ti vene na glavi ?!  buhaha.....

A slusao sam kad je neki decko uzimao kreatin, neka radnica ( satro nutricionist ) da ga ubedi da uzme, kaze : od ovoga ce ti biti koza lepsa :)
heheh ja sam umro na mestu........

ma ima jos trista cuda , vise ne mogu ni da se setim... stvarno ljudskoj gluposti nema kraja......... ;)

Tanjica:
Ja sam prošle nedelje (pre nego što sam se razbolela  :( ) saznala da ako hoćete da smršate morate vežbati na steperu bar sat i po, a idealno je dva sata. I to zato što se u prvih pola sata troši mast iz mišićnih vlakana, a tek posle toga salo.

t1000:

--- Citat: milovan ---
Al ova ubija, pricaju neka dva indijanca u teretani o kontra kosom , i kaze ovaj ovom , nemoj to da radis izacice ti vene na glavi ?!  buhaha.....

--- Kraj citata ---

Hahahahahahaha.... :lol:  :lol:  :lol:

Buki:

--- Citat: Tanjica ---Ja sam prošle nedelje (pre nego što sam se razbolela  :( ) saznala da ako hoćete da smršate morate vežbati na steperu bar sat i po, a idealno je dva sata. I to zato što se u prvih pola sata troši mast iz mišićnih vlakana, a tek posle toga salo.
--- Kraj citata ---

Pogresno !
Ocigledno mislis na misicni glikogen (secer skladisten u misicima).
Kada si na kardiu sa ciljem da otopis salo, kardio treba da bude spor i u trajanju 1h+
Zasto ? Beta oksidacija ili topljenje sala je spor i dug proces. Za topljenje sala, potrebna je velika kolicina kiseonika ! (i strpljenje  :P)
Zato, baci se na biciklu, steper ili traku, i vezbaj slabog intenziteta (sporo) i rezultati nece izostati.

Ako radis kardio koji je brz i eksplozivan, tvoje telo trosi brzi izvor energije, glikogen iz misica. Taj glikogen ce nestati vrlo brzo, a kada se to desi, poceces da topis misice (sto naravno nije cilj).

Pozdrav

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Buki ---
--- Citat: Tanjica ---Ja sam prošle nedelje (pre nego što sam se razbolela  :( ) saznala da ako hoćete da smršate morate vežbati na steperu bar sat i po, a idealno je dva sata. I to zato što se u prvih pola sata troši mast iz mišićnih vlakana, a tek posle toga salo.
--- Kraj citata ---

Pogresno !
Ocigledno mislis na misicni glikogen (secer skladisten u misicima).
Kada si na kardiu sa ciljem da otopis salo, kardio treba da bude spor i u trajanju 1h+
Zasto ? Beta oksidacija ili topljenje sala je spor i dug proces. Za topljenje sala, potrebna je velika kolicina kiseonika ! (i strpljenje  :P)
Zato, baci se na biciklu, steper ili traku, i vezbaj slabog intenziteta (sporo) i rezultati nece izostati.

Ako radis kardio koji je brz i eksplozivan, tvoje telo trosi brzi izvor energije, glikogen iz misica. Taj glikogen ce nestati vrlo brzo, a kada se to desi, poceces da topis misice (sto naravno nije cilj).

Pozdrav
--- Kraj citata ---
...ufff...buki...nije bas tako stari.......ajd malo procitaj temu KARDIO TRENINZI pa ces videti da niej bas tako kako kazes.....

da ne objanjavam sada ovde..ajd proctiaj pa ces videti da je ta metoda....odavno anpustena

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju