Ostalo > Offtopic

Zanimljiva igrica

<< < (6/9) > >>

Pirat:

--- Citat: graysky  Mart 31, 2008, 08:48:25 posle podne ---jebi ga... dalo im se... tako to funkcionise u zivotu sta ces :)

anyway... malo je glupo pricati o uticaju igrica na decu,,, ipak su to igrice, u tome je poenta. Sta je sa igrama tipa GTA, hitman i sl? Poenta je u tome da se zabavis a ne da naucis nesto iz te igrice...

--- Kraj citata ---
a sta to naucis iz igrice leba ti? :lol:  btw nabrojao si mnogo dobre igrice ! dodaj tu i Solder of fortune.. ;bravi;

Raka Nis:
TTgirl normalna si bar na izgled ako je ovo tvoja slika. ;offtopic;

tanatos:

--- Citat: graysky  Mart 31, 2008, 08:48:25 posle podne ---jebi ga... dalo im se... tako to funkcionise u zivotu sta ces :)

anyway... malo je glupo pricati o uticaju igrica na decu,,, ipak su to igrice, u tome je poenta. Sta je sa igrama tipa GTA, hitman i sl? Poenta je u tome da se zabavis a ne da naucis nesto iz te igrice...

--- Kraj citata ---

siromastvo i obrazovanje je glavno!!!
a i jedno i drugo je kod nas...
kad sponzoruse imas u bogatim i ekonomski jakim zemljama sta onda mi da ocekujemo.
Zaboravio sam da navedem jos jedan primer iz diskoteke:
Zezamo jednu fuficu nas nekoliko. Govorimo kako je sponzorusa kako su joj samo pare bitne i sl.
Znate sta je odgovorila!!! PA ZNATE STA, SIGURNO JE MNOGO LEPSE LJUBITI SE NA ZADNJEM SEDISTU MERCEDESA NEGO JUGA!!! E tu smo ostali bez comentara.

TTgirl:
Mhm. . .super. . .A sa kim,ko ga *ebe,a?:lol:hahaha. . .Sad sam ja ostala bez comentara:x

big v:
Nerazumem zasto zezati nekog samo zato sto je drugaciji od tebe,ili mu je drugaciji sistem vrednosti,a drugo da nema sponzora nebi bilo ni sponzorusa,zakon trzista;svaka roba nadje kupca

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju