Multimedia > Slike/Muškarci

ALI TABRIZI

<< < (2/5) > >>

TTgirl:
Pa dobro ne interesuje svakog odmah hemijica :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: 'goodboy'hihhi..

nellle:
ma ne interesuje mene hemija ali pitati sta pro bilder koristi od suplemenata je cista glupost....

Kralj ist Back-Bakic:
TACNO!!! Kluc.ili Tajna uspjeha  u BB je (pokusacu u nekoliko tacaka da objasnim)
1.Poceti vezbati od ranih godina (u teretanu)15-16g.
2.Imati Genetiku za BB.(tip tela)
3.Trenirati jako pravilno redovno i bez velikih prekida pauza i slicno(znaci uzastopno)
4.Hraniti se po propisima za BB ishranu(protein,uglj.hidr,masti suplementacija)
5.Edukovati se(citati pratiti uciti sta se zbiva u BB svet i sve vezano uz BB)
6.Voditi evidenciju(trening,ishrana,suplementacija,napredak,probleme,obemi,kilaza itd..)
7.Raditi planski(postoji periodizacija) faza kad se ide na (masa) tako zvana,faza odrzavanje,faza Definisanje(skidanje fett)
8.Dovoljno poznavati Medicinu(tj.telo,funkcije organa,hormona itd..)
9.Imati dobru(originalnu i siroku paletu AAS i sve sto je za Takmicarski bb potrebno)
10.Finansije za sve sto je potrebno za BB
11.Sve ovo skupa neprekidno raditi (upraznjavati) godinama daje rezultat Bilder Svetske klase!
P.S. Dopunite me ako sam nesto slucajno zaboravio!??!!

KRALJ

--- Citat: nellle  April 01, 2008, 12:28:45 posle podne ---ma ne interesuje mene hemija ali pitati sta pro bilder koristi od suplemenata je cista glupost....

--- Kraj citata ---

Spartak:

--- Citat: nellle  April 01, 2008, 12:28:45 posle podne ---ma ne interesuje mene hemija ali pitati sta pro bilder koristi od suplemenata je cista glupost....

--- Kraj citata ---
sto glupost brate? a kad je pedja postavio suplementaciju samo sto server nije pao... naravno da svakoga zanima to.

H2SO4:
lik ubija
haos !!!!!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju