Ostalo > Offtopic

Supruga BIG RON-a i njen novi Porshe (+ Ronnie new DVD)

<< < (3/10) > >>

Nico:

--- Citat: sszgo  April 04, 2008, 10:01:49 pre podne ---
--- Citat: Corey  April 04, 2008, 08:53:15 pre podne ---Znaš kad bi kupio tako nešto ženi koju sam tek uzeo, NIKADA.I da spavam na parama ne bhi to uradio.
Inače da se ogradim od hejta ženskog roda, to se ne odnosi na sve vreme braka, već sam mislio na Ronijev gest već na početku.

--- Kraj citata ---

jesi ti video njega na sta lici... jel ima sta drugo da ponudi?
kako ce da privuce ribe nego da im kupuje kola...

--- Kraj citata ---

ima dobru pricu covek...
recit je.

Vladar:

--- Citat: Corey  April 04, 2008, 08:53:15 pre podne ---Znaš kad bi kupio tako nešto ženi koju sam tek uzeo, NIKADA.I da spavam na parama ne bhi to uradio.
--- Kraj citata ---

Ja da mi moze biti kupio bih jednog Cayena svakome koga poznajem.

A djevojci bih kupio u svim bojama pa da moze da mijenja u zavisnosti od garderobe.  'DRIVINV'

TTgirl:

--- Citat: Nico  April 04, 2008, 11:52:07 pre podne ---
--- Citat: sszgo  April 04, 2008, 10:01:49 pre podne ---
Inače da se ogradim od hejta ženskog roda, to se ne odnosi na sve vreme braka, već sam mislio na Ronijev gest već na početku.

--- Kraj citata ---

jesi ti video njega na sta lici... jel ima sta drugo da ponudi?
kako ce da privuce ribe nego da im kupuje kola...

--- Kraj citata ---

ima dobru pricu covek...
recit je.

--- Kraj citata ---

Uh...ta sto je sa njim zbog kola ce sigurno jako dugo sa njim i ostati... sherif ;bravi; :mrgreen: Ma kola su najbitnija,je li.... :lol:lol...

The_Bulldog:
Ma, nemojte da ste na kraj srca....One padaju na njegovu frizuru, a ne na kola   :oops: :oops: :oops:

Vladar:
Frizura mu je odlicna.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju