Ostalo > Offtopic
Supruga BIG RON-a i njen novi Porshe (+ Ronnie new DVD)
nellle:
--- Citat: Radomir April 09, 2008, 12:40:58 pre podne ---Pazi, ovde nas je preko 5000. Nisu male sanse da je tu i njegova bivsa.
--- Kraj citata ---
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
;rolf; ;rolf; ;rolf; ;rolf; ;rolf; ;rolf; ;rolf; ;rolf; ;rolf; ;rolf; ;rolf; ;rolf; ;rolf;
TTgirl:
--- Citat: Radomir April 09, 2008, 12:40:58 pre podne ---Pazi, ovde nas je preko 5000. Nisu male sanse da je tu i njegova bivsa.
--- Kraj citata ---
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: vilonet002
koja tecno govori srpski... sherif
Tanja U.:
--- Citat: TTgirl April 05, 2008, 10:17:33 pre podne ---
--- Citat: Corey April 05, 2008, 06:21:43 pre podne ---
--- Citat: Tanja U. April 04, 2008, 09:37:02 pre podne ---
--- Citat: Corey April 04, 2008, 08:53:15 pre podne ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Hm, ta veza/brak više ne bi bio isti.Uzeli se i bum tras porše.Ma daaj.
@ttgirl
Niko od nas ne zna njihov odnos tako da bolje da ne ulazimo u to.Ni ti ne možeš da budeš sigurna da nije tako, ni on da jeste.tako da...
--- Kraj citata ---
Istina-ali mnogo toga u zivotu nije sigurno:);)
--- Kraj citata ---
ma ja sam samo komentarisala tvoje reci "Znaš kad bi kupio tako nešto ženi koju sam tek uzeo, NIKADA.I da spavam na parama ne bhi to uradio." :)
ako joj ti to ne bi kupio na pocetku braka, kad jos uvek "cvrkucete" i non stop izgledate kao da se na medenom mesecu, onda ne znam sta si je uopste i zenio :)
ja bih to svom muzu kupila. a sto da ne?
tanatos:
Slazem se s tobom Tanja. Ne samo u braku, vec i ovako. Volim da poklanjam i mislim da u tome nema niceg loseg. Mozda cu nekom zvucati kao sponzor, ali... Njihov problem.
Radomir:
ma ja sam samo komentarisala tvoje reci "Znaš kad bi kupio tako nešto ženi koju sam tek uzeo, NIKADA.I da spavam na parama ne bhi to uradio." :)
ako joj ti to ne bi kupio na pocetku braka, kad jos uvek "cvrkucete" i non stop izgledate kao da se na medenom mesecu, onda ne znam sta si je uopste i zenio :)
ja bih to svom muzu kupila. a sto da ne?
[/quote]
Hoces da se udas za mene? ;ohoooo;
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju