Ostalo > Offtopic

Supruga BIG RON-a i njen novi Porshe (+ Ronnie new DVD)

<< < (9/10) > >>

nellle:

--- Citat: Radomir  April 09, 2008, 12:40:58 pre podne ---Pazi, ovde nas je preko 5000. Nisu male sanse da je tu i njegova bivsa.

--- Kraj citata ---

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
 ;rolf; ;rolf; ;rolf; ;rolf; ;rolf; ;rolf; ;rolf; ;rolf; ;rolf; ;rolf; ;rolf; ;rolf; ;rolf;

TTgirl:

--- Citat: Radomir  April 09, 2008, 12:40:58 pre podne ---Pazi, ovde nas je preko 5000. Nisu male sanse da je tu i njegova bivsa.

--- Kraj citata ---

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: vilonet002

koja tecno govori srpski... sherif

Tanja U.:

--- Citat: TTgirl  April 05, 2008, 10:17:33 pre podne ---
--- Citat: Corey  April 05, 2008, 06:21:43 pre podne ---
--- Citat: Tanja U.  April 04, 2008, 09:37:02 pre podne ---
--- Citat: Corey  April 04, 2008, 08:53:15 pre podne ---
--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
Hm, ta veza/brak više ne bi bio isti.Uzeli se i bum tras porše.Ma daaj.

@ttgirl
Niko od nas ne zna njihov odnos tako da bolje da ne ulazimo u to.Ni ti ne možeš da budeš sigurna da nije tako, ni on da jeste.tako da...

--- Kraj citata ---
Istina-ali mnogo toga u zivotu nije sigurno:);)

--- Kraj citata ---

ma ja sam  samo komentarisala tvoje reci "Znaš kad bi kupio tako nešto ženi koju sam tek uzeo, NIKADA.I da spavam na parama ne bhi to uradio." :)
ako joj ti to ne bi kupio na pocetku braka, kad jos uvek "cvrkucete" i non stop izgledate kao da se na medenom mesecu, onda ne znam sta si je uopste i zenio :)
ja bih to svom muzu kupila. a sto da ne?

tanatos:
Slazem se s tobom Tanja. Ne samo u braku, vec i ovako. Volim da poklanjam i mislim da u tome nema niceg loseg. Mozda cu nekom zvucati kao sponzor, ali... Njihov problem.

Radomir:

ma ja sam  samo komentarisala tvoje reci "Znaš kad bi kupio tako nešto ženi koju sam tek uzeo, NIKADA.I da spavam na parama ne bhi to uradio." :)
ako joj ti to ne bi kupio na pocetku braka, kad jos uvek "cvrkucete" i non stop izgledate kao da se na medenom mesecu, onda ne znam sta si je uopste i zenio :)
ja bih to svom muzu kupila. a sto da ne?
[/quote]

Hoces da se udas za mene?  ;ohoooo;

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju