Multimedia > Slike/Muškarci

Evan Centopani

<< < (13/14) > >>

Pirat:
i razlog zasto se covek povredio je ... ako nije sport i ako nije genetika ;)... inace genetika itekako moze da bude,  recimo svi koji su imali Osgood Schlatter sindorm kolena kao deca , vrlo verovatno razvijaju jumpers knee..

edit ne kazem da je gen. sigurno razlog ali moze bit , moze bit...

Pedja_Petrovic:

--- Citat: pirat  Februar 14, 2017, 12:55:46 posle podne ---i razlog zasto se covek povredio je ... ako nije sport i ako nije genetika ;)... inace genetika itekako moze da bude,  recimo svi koji su imali Osgood Schlatter sindorm kolena kao deca , vrlo verovatno razvijaju jumpers knee..

edit ne kazem da je gen. sigurno razlog ali moze bit , moze bit...

--- Kraj citata ---

ma gde bre buraz...

Pirat:
pa sta znam... ovo za jumpers je recimo cinjenicno stanje, problem je u odnosu duzine tetive i kvada. 
Jeste ovo za bb malo cudno,mozda neki nedostatak u biomehanici...   jbg ,daleko bilo u svakom slucaju...

Pedja_Petrovic:

--- Citat: pirat  Februar 14, 2017, 01:48:47 posle podne ---pa sta znam... ovo za jumpers je recimo cinjenicno stanje, problem je u odnosu duzine tetive i kvada. 
Jeste ovo za bb malo cudno,mozda neki nedostatak u biomehanici...   jbg ,daleko bilo u svakom slucaju...

--- Kraj citata ---

drugar
gnetsko nasledje se ne vuce od OCA
tako da ako ima veze,onda tvoja teroije ide da mu je gentika losa na strica sa mamine strane bla bla bla
da li vidis koliko je paradoksalno samo na tja nacin i razmisljati....bzvz
ali dobro..glupost je pricati o tome u opte

Pirat:
pa nisam mislio na genetiku kao na nasledni faktor iako je to cesto u tom kontekstu...

--- Citat ---ali dobro..glupost je pricati o tome u opte
--- Kraj citata ---

ma ok , nego spomenuo si da je nekarakteristicna povreda, pa sam se samo nadovezao...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju