Ostalo > Offtopic

lako je vama u cg i rs...lol

<< < (5/7) > >>

markoni87:

--- Citat: R.Igor86  April 05, 2008, 05:41:46 posle podne ---Jeste to je tacno...ali ako pratimo standard nas i ostalih evropskih zemalja primecujemo da su oni poceli da se spustaju na nas nivo a ne mi da idemo ka njihovom...jeste da smo daleko od susreta...ali pre ce njima jos da opadne nego sto ce nama da skoci...tako da ja ne bih ocekivao nikakve promene na bolje u nekoj nliskoj buducnosti od 10-20 god...

--- Kraj citata ---

Standard u zemljama eu nije poceo da se spusta, niti ce se spustati... U francuskoj se lepo zivi a gladuju arapi koji ne zele da rade i oni koji nemaju radne vize, tj koji rade na crno, tako da su njihove plate i po 5-10x manje od francuza ili onog ko ima radnu vizu. Tako je u svim drzavama sto u evropi sto u americi. Imam dosta drugova i drugarica koji su u fran, ita, nemackoj i sl. Niko se od njih ne zali. Cak sto vise...

R.Igor86:

--- Citat: markoni87  April 05, 2008, 06:00:47 posle podne ---
--- Citat: R.Igor86  April 05, 2008, 05:41:46 posle podne ---Jeste to je tacno...ali ako pratimo standard nas i ostalih evropskih zemalja primecujemo da su oni poceli da se spustaju na nas nivo a ne mi da idemo ka njihovom...jeste da smo daleko od susreta...ali pre ce njima jos da opadne nego sto ce nama da skoci...tako da ja ne bih ocekivao nikakve promene na bolje u nekoj nliskoj buducnosti od 10-20 god...

--- Kraj citata ---

Standard u zemljama eu nije poceo da se spusta, niti ce se spustati... U francuskoj se lepo zivi a gladuju arapi koji ne zele da rade i oni koji nemaju radne vize, tj koji rade na crno, tako da su njihove plate i po 5-10x manje od francuza ili onog ko ima radnu vizu. Tako je u svim drzavama sto u evropi sto u americi. Imam dosta drugova i drugarica koji su u fran, ita, nemackoj i sl. Niko se od njih ne zali. Cak sto vise...

--- Kraj citata ---

Vreme ce da pokaze....ja bih se samo nadao jednom dobrom ratu u kome ce da se zbrise veliki deo covecanstva ukljucujuci i nas u narednih 10 god...

R.Igor86:
Jbg, i ja bih voleo da nije tako...ali ko misli da cemo ziveti srecno i zadovoljno i da smo samo mi krivi za sve sto se desava taj se grdno vara...jbg mediji i politika su ucinili svoje i uverili narod da samo ako odredjeni ljudi budu na vlasti da ce nas odvesti u bolje sutra...TO JE LAZ,niko nas nece odvesti u bolje sutra jer je bolje sutra nazalost ne postoji...mozda je bilo bolje juce ili prekljuce...ali sutra hmmmm NAZALOST NE!

Shvaba:

--- Citat: R.Igor86  April 05, 2008, 06:22:28 posle podne ---Jbg, i ja bih voleo da nije tako...ali ko misli da cemo ziveti srecno i zadovoljno i da smo samo mi krivi za sve sto se desava taj se grdno vara...jbg mediji i politika su ucinili svoje i uverili narod da samo ako odredjeni ljudi budu na vlasti da ce nas odvesti u bolje sutra...TO JE LAZ,niko nas nece odvesti u bolje sutra jer je bolje sutra nazalost ne postoji...mozda je bilo bolje juce ili prekljuce...ali sutra hmmmm NAZALOST NE!

--- Kraj citata ---
Tako je !

Shvaba:
Ali ipak na neki nacin moramo biti optimisti !

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju