General Bodybuilding Discussion > Članci

INTERVJU SA EGIPATSKIM BODI BILDEROM

<< < (3/5) > >>

sasacg:

--- Citat: blejn  April 17, 2008, 12:19:18 pre podne ---Njegova krv je prava biblioteka steroida...nije mi samo jasno kako hoce da se takmici u inostranstvu? Znaci moze da se takmici samo gde su steroidi legalni?

--- Kraj citata ---

Sta naprica,svega ti?

H2SO4:

--- Citat: blejn  April 17, 2008, 12:19:18 pre podne ---Njegova krv je prava biblioteka steroida..

--- Kraj citata ---
tebi je mozak prava biblioteka fekalija ...

blejn:
To nije bila konstatacija vec pitanje-a sto ne znam ja pitam one koji znaju. Izgleda da ovde nisu pozeljna pitanja  ???

Polomac:

--- Citat: blejn  April 17, 2008, 10:39:03 pre podne ---To nije bila konstatacija vec pitanje-a sto ne znam ja pitam one koji znaju. Izgleda da ovde nisu pozeljna pitanja  ???

--- Kraj citata ---
Postavio si jedno prilicno tipsko pitanje,klasicne predrasude o bilderima...Isto tako mozes pitati jednog atleticara,fudbalera,biciklistu.plivaca........Sta se desava sa nekom idividuom,to zavisi samo od njega i njegovog znanja iz te oblasti.. Niko ovim nikoga ne navodi na koriscenje dopinga,ali za one koji su se odlucili na taj korak pametno bi bilo i da nesto znaju o tome....  ;)

sasacg:
Meni nije jasno ovo sto si pitao "kako ce da se takmici u inostranstvu,jer tamo nisu legalni steroidi".Sta ti je to znacilo,nije mi jasno na sta mislis?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju