General Bodybuilding Discussion > Članci
INTERVJU SA EGIPATSKIM BODI BILDEROM
sasacg:
--- Citat: blejn April 17, 2008, 12:19:18 pre podne ---Njegova krv je prava biblioteka steroida...nije mi samo jasno kako hoce da se takmici u inostranstvu? Znaci moze da se takmici samo gde su steroidi legalni?
--- Kraj citata ---
Sta naprica,svega ti?
H2SO4:
--- Citat: blejn April 17, 2008, 12:19:18 pre podne ---Njegova krv je prava biblioteka steroida..
--- Kraj citata ---
tebi je mozak prava biblioteka fekalija ...
blejn:
To nije bila konstatacija vec pitanje-a sto ne znam ja pitam one koji znaju. Izgleda da ovde nisu pozeljna pitanja ???
Polomac:
--- Citat: blejn April 17, 2008, 10:39:03 pre podne ---To nije bila konstatacija vec pitanje-a sto ne znam ja pitam one koji znaju. Izgleda da ovde nisu pozeljna pitanja ???
--- Kraj citata ---
Postavio si jedno prilicno tipsko pitanje,klasicne predrasude o bilderima...Isto tako mozes pitati jednog atleticara,fudbalera,biciklistu.plivaca........Sta se desava sa nekom idividuom,to zavisi samo od njega i njegovog znanja iz te oblasti.. Niko ovim nikoga ne navodi na koriscenje dopinga,ali za one koji su se odlucili na taj korak pametno bi bilo i da nesto znaju o tome.... ;)
sasacg:
Meni nije jasno ovo sto si pitao "kako ce da se takmici u inostranstvu,jer tamo nisu legalni steroidi".Sta ti je to znacilo,nije mi jasno na sta mislis?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju