Ostalo > Offtopic
Evropski standard...
ATJ LUCKO™:
--- Citat: The_Bulldog April 10, 2008, 02:20:38 posle podne ---Ne znam kako vi prolazite sa "Gospodom u plavo", ali iskren da budem, meni retko pisu prijavu...Uvek ode nesto ispod ruke ili budu fini pa napisu neki manji prekrsaj.
A na motoru ne stajem ni SV. PETRU (uz svo postovanje pomenutom)...Gradom do 200, autoputem do 300, putarinu ne placam, gradska guzva za motore ne postoji, vetar u kosi....eh, zivote, lep li si ;ohoooo;
--- Kraj citata ---
samo ti tako pogledaj malo temu "cvele drzimo ti fige" ! ! !
The_Bulldog:
--- Citat: ATJ LUCKO™ April 10, 2008, 02:56:48 posle podne ---
--- Citat: The_Bulldog April 10, 2008, 02:20:38 posle podne ---Ne znam kako vi prolazite sa "Gospodom u plavo", ali iskren da budem, meni retko pisu prijavu...Uvek ode nesto ispod ruke ili budu fini pa napisu neki manji prekrsaj.
A na motoru ne stajem ni SV. PETRU (uz svo postovanje pomenutom)...Gradom do 200, autoputem do 300, putarinu ne placam, gradska guzva za motore ne postoji, vetar u kosi....eh, zivote, lep li si ;ohoooo;
--- Kraj citata ---
samo ti tako pogledaj malo temu "cvele drzimo ti fige" ! ! !
--- Kraj citata ---
Prijatelju, pa zar ti to da mi kazes koji ispod slike drzis "NO RISK NO FUN" :wink:
Na motoru sam poslednjih 20 + godina, ucestvovao sam na Prvenstvu SiCG u motociklizmu, prosao hiljade i hiljade kilometara motorom (a jos vise autom)...i opet sve ovo ne znaci da necu pasti. I drago mi je da sam to shvatio...Svaka voznja, svaka brzina, svako preticanje, svaka krivina, svaka voznja na stazi polazi od NULE. Sve prethodno se baca u vodu.
Ali kao sto ti rece "NO RISK NO FUN".
Odosmo u off ako nastavimo....
ATJ LUCKO™:
shvacamja tebe stari samo nebi volio da ti se bilo sta tako slicno desi samo sam te upozorio ;tsak;
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
;offtopic; ;offtopic; ;offtopic;
The_Bulldog:
ne brini ti...
Shvaba:
--- Citat: The_Bulldog April 10, 2008, 03:55:29 posle podne ---
--- Kraj citata ---
"NO RISK NO FUN".
:twisted: ;bravi; ;bravi;
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana