Ostalo > Offtopic
Evropski standard...
big v:
--- Citat: R.Igor86 April 12, 2008, 12:57:16 pre podne ---HAHAHHA..ko normalan moze da pomisli da mali sicusni albanski lobi moze da lobira interese JewSA?Siptari su se eto tako cudom zadesili na zgodnoj poziciji i posluzili i to je to,sto ne znaci da ce ih cionisticka bagra milovati ako im isti stanu na put...
--- Kraj citata ---
Mali? Sicusni?nemas ti pojma decak
R.Igor86:
Izgleda da su nekome gadno zamazane oci ovde...
executor:
--- Citat: R.Igor86 April 12, 2008, 12:27:36 posle podne ---Izgleda da su nekome gadno zamazane oci ovde...
--- Kraj citata ---
brate da znas gde sve ima Siptara ne bi se usudio da tako pricas
R.Igor86:
ne kazem da je njihov lobi slab nego da ima neki koji je toliko jaci da se to ne moze pojmiti...
Radomir:
Medjutim, to smo mi sami krivi, sami smo krivi jer necemo da damo dinara lobi agencijama, i mislimo da istina uvek dodje na videlo. To u danasnjem svetu, gde je moc najdominantiji faktor u odredjivanju svetske politike, jednostavno ne pali. Albanija je zemlja koja je najvise ulagala u lobi agencije od svih drzava na Balkanu. Zasto bi inace i sami Amerikanci, koji su oduvek bili saveznici Srbiji (sto zbog WWII sto zbog, jevrejsko-srpskog prijateljstva), presli na stranu predominanto muslimanske zemlje.
[/quote]
E ovo sto si napisao je ziva istina. Mi moramo prvo poci od sebe i videti koliko smo mi sebe doveli u ovu situaciju, pa tek onda kritikovati druge. Politika se ne vodi (nikada se nije ni vodila) pravnim aktima, mahanjem istorijskim knjigama i slicno. Pre nekoliko meseci se procula vest da su Albanci podmitili Ahtisarija. To smo mi trebali da uradimo. Damo mu blanko cek i kazemo upisi koliko ti treba, ali da Kosovo bude nase.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju