Ostalo > Offtopic
Breakdancing&Street walking
TTgirl:
--- Citat: pirat April 13, 2008, 07:23:09 posle podne --- sta vi ste kao neki elasticni ljudi :lol:...imam par ortaka koji se bas zanimaju brejkdensom od malih nogu... stvarno je neverovatno sta sve rade... kao i ovaj Parkour (skakanje sa stepenica, penjanje itd....) ali ako imas preko 1.80 mozes da zaboravis da ce ti to ici od ruke... pogotovo Parkour
--- Kraj citata ---
Hehehe..ja sam 172 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Pirat:
--- Citat: TTgirl April 13, 2008, 07:24:12 posle podne ---
--- Citat: pirat April 13, 2008, 07:23:09 posle podne --- sta vi ste kao neki elasticni ljudi :lol:...imam par ortaka koji se bas zanimaju brejkdensom od malih nogu... stvarno je neverovatno sta sve rade... kao i ovaj Parkour (skakanje sa stepenica, penjanje itd....) ali ako imas preko 1.80 mozes da zaboravis da ce ti to ici od ruke... pogotovo Parkour
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
pa ti time mozes da se bavis opusteno... evo pogledaj kako to radi Sofia Boutella- http://www.youtube.com/watch?v=mxWG-gVGqAU :mrgreen:
TTgirl:
--- Citat: pirat April 13, 2008, 07:35:46 posle podne ---
--- Citat: TTgirl April 13, 2008, 07:24:12 posle podne ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
pa ti time mozes da se bavis opusteno... evo pogledaj kako to radi Sofia Boutella- http://www.youtube.com/watch?v=mxWG-gVGqAU :mrgreen:
--- Kraj citata ---
'DRIVINV' ;bravi; sherif
Shvaba:
Ja ne mogu :( 180 cm. :)
Radomir:
Razmisljam da naucim parkour. Ako me uhapse da mogu pobeci iz zatvora ;think;
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju