Ostalo > Offtopic
ZASTO SE BAVITE BODIBILDINGOM
TTgirl:
Ma nema sta nisam trenirala-od baleta do streljastva,ali sam na kraju sasvim slucajno pocela i ovo,
privuklo me,zadrzalo,i najvise mi se i dopada...Tako da se nadam da cu se tu jos dugo dugo i zadrzati:)
Eto... ;)
Sasa Ilic:
Drugar otvorio teretanu i ja bzv. krenuo zvao me kao dodjite ti i burazer da vidite kako je mozda vam se svidi i ostasmo u toj teretani evo sad ce 4 god. bilo je tu pauza ali teretanu jos nismo promenili :D
P:
Trenirao borilacke vestine jedno 10 god i mislio da sam jak... ali onda me jedan ortak uhvatio u klinc i shvatio sam da je mnogo jak decko...e onda rekoh sto da budem nindza od 65kg kad mogu da budem nindza od 80kg cistih misica sa ekstra snagom... i tako krenuh ja u teretanu haha :) ziva istina :)
Pedja_Petrovic:
prvi put zbog devojke..
a drugi put jel sam bio dbeo kao svinja i nisam mogao pertle da zavezem na patikama
Markonsw:
ja sam isto tako bio trenirao svakakve sportove od veslanja,fudbala.... i doso do teretane tu se zadrzao evo vec godinu ipo, bilo je par pauza od po par dana i u tom periodu dok je pauza ocu da poludim od dosade, tako da uvek se vratim teretani....a i prvenstveno ne zelim da budem fat bastard i da umrem od neke bolestine koja se dobija od fizicke neaktivnosti... :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju