Ostalo > Offtopic

ZASTO SE BAVITE BODIBILDINGOM

<< < (12/12)

Pirat:
pa prvi put kada sam usao u teretanu to je bilo zbog devojaka(jedan od najglupljih razloga, al jbg imao sam 14 godina ;D), posle sam hteo da budem sto veci :), zatim sam koristio teretanu samo kao sredstvo da bi poboljsao performanse u sportu, i na kraju mi je uslo pod kozu ... nije da ne mogu bas bez toga ali svidja mi se ta rutina i taj stil zivota, znam da radim nesto dobro za sebe za telo i oslobadja me od stresa i dize mi raspolozenje a i ribe se pale na velike misice (svaka koja kaze suprotno ili laze ili je frigidna hahah) tako da je to da kazmeo neki od blagodeti... ;D

kety:
Vecina krenula u teretanu zbog devojaka,posle kad se navucete,nema vrema za devojke.Haha!

Radomir:

--- Citat: kety  Februar 01, 2009, 11:34:46 posle podne ---Vecina krenula u teretanu zbog devojaka,posle kad se navucete,nema vrema za devojke.Haha!

--- Kraj citata ---

Zato sam ja na vreme prestao da idem u teretanu :D

onel:
Gledajuci filmove od Jean Cloda Van Dammea nafurao sam se na teretanu i na dobar izgled tijela , a sada kad sam ga prevazišao treniram onako , ušlo mi pod kožu , sada želim biti terminator 5  :o :o :o

r3d:
Kad sam napunio 10 godina hteo sam da budem bilder, ali mi nisu dali da idem u teretanu, sad mi ne mogu zabraniti, sad treniram i uzivam u treningu!!!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju