Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
Rekordi
PitBull:
Evo jedan novi rekord 86kg iz bench pulla...
Nico:
sta je bench pull? mislis bench press? ako je tako svaka cast.
btw nice haircut
California:
Evo, prvi put vidim temu pa da i ja nesto napisem.....
Da pocnemo sa GYM-om......
Sto se tice bencha tu sam najtanji jer sa poceo kasno da ga radim i to mi je bila ogromna greska...
Nisam ga radio jer sam mislio da ne trebam,a radio sam Peck Deck......... haha, kakva sam bio dileja.....
Ali sta je tu je..... Sada 90 kg 8 puta..... Sledeci trening radim sa 100 kg da probam 7 puta mada mislim da cu moci.... E sada, nisam od onih sto jure tezine (nisam vise) i ne volim da radim ono po 1-2 ponavljanja i nikad to nisam radio...... Ne volim da radim manje od 8 puta.....
Noge : nozna extenzija (shut) tu dizem celu spravu u teretani kod mene (80 kg) 8 puta, cucanj 130 kg 8 puta, a sada razmisljam da li da u cetvrtak probam sa 140.... Bojim se malo zbog ledja jer sam pre imao problema, ali najverovatnije necu...... Leg press sam mogao 300 kg 8 puta, ali vise ne radim toliko jer me onda ledja otkidaju i jednom sam se bas nezgodno povredio tako da vise na radim sa tolikim tezinama tu vezbu......
Toliko za pocetak.......
E da.......... 185 cm, 88 kg......
PitBull:
--- Citat: Nico April 16, 2007, 12:38:18 pre podne ---sta je bench pull? mislis bench press? ako je tako svaka cast.
btw nice haircut
--- Kraj citata ---
au ja malo sa zakasnjenjem, bench pull ti je kad legnes na klupu, na stomak, klupa je dosta odignuta od zemlje, i treba da privuces sipku di klupe, znaci da podignes teg skroz gore...
California:
I ta vezba nije za grudi...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju