Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

Rekordi

<< < (23/24) > >>

Nuke:
30 propadanja...

Grozdana:
Moji najbolji rezultati

Bench 55 kg, 3 reps, Cucanj 95 kg 5 reps, mrtvo dizanje 100 kg 4 reps, biceps curl bucice 18 kg 4 ponavljanja svakom rukom, military press 40 kg 2 ponavljanja Dvorucno veslanja 60 kg 6 reps, 11 zgibova, 20 dips ili propadanja s vlastitom tezinom

natasha_bg:

--- Citat: Grozdana  Jun 13, 2007, 02:49:02 posle podne ---Moji najbolji rezultati

Bench 55 kg, 3 reps, Cucanj 95 kg 5 reps, mrtvo dizanje 100 kg 4 reps, biceps curl bucice 18 kg 4 ponavljanja svakom rukom, military press 40 kg 2 ponavljanja Dvorucno veslanja 60 kg 6 reps, 11 zgibova, 20 dips ili propadanja s vlastitom tezinom

--- Kraj citata ---
:shock: :shock: :shock:
VAU SVAKA CAST

bojan lepojevic:
jbt, grozdana fasciniras me..20propadanja i 11 zgibova..dodje mi se zapitam sta ja radim u gym-u
Pa morala bi na takmicenje 100%!!!!!

Pirat:
u jbt tek sada vidim ovu temu ... pa jaki ste ljudi nema sta.... Grozdana :shock: ja znam dosta muskaraca koji ne mogu to sto ti mozes...
inace moji neki rekordi su:
100 kg ravan bench 2 puta, kosi 90kg 3 puta, zgibove sam jako slab tu mogu maxumum 20 siroki hvat,  propadanja 30...
inace jedan od eto rekorda koje sam jurio jos dok sam bio klinac su sklekovi ... mogu 80 kad udjem u formu..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju