Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
Rekordi
N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
--- Citat: RemetiK Februar 12, 2007, 01:31:53 pre podne ---Brate, sto to pucice ti ledja!?
--- Kraj citata ---
Zašto? Ako se radi precizno i ako su ta ledja utrenirana godinama ne vidim razlog ozljedi, a dakako je vjezba opasno do extrema, ali uredno je svi izbjegavaju pa imas kao lizalicu, sladoled na trulom štapiću ako me razumiješ...
skolarevic:
neće pući nije to velika težina.ako se mrtvo vežba dugo vremena leđa se naviknu.meni je biceps dosta slab pa ne mogu mrtvo do maksimuma.tako kad me u teretani zezaju slab si ti benč ti je samo 125kg ja lepo dignem mrtvo 210kg i čučanj 160 kg i kažem ajde ti što benčiraš 150kg digni ovo.a on ne može.to mi je duševna satisfakcija da ih gledam pune zavisti.obični bogalji,gore su ogromni a nogice ko čačkalice
P:
Uglavnom je tako... svi se duvaju gore ili rade samo jednu grupu misica...
Evo ja danas podigao par puta 60kg na biceps... ravna sipka i dvadesetice sa strane... nije lose posle mesec dana vezbanja(vracam se u formu polako) :D
Sansei:
--- Citat: skolarevic Februar 12, 2007, 12:29:10 pre podne ---mrtvo dizanje je zakon .juče sam digao 195kg četiri puta .drugar me je snimio mobilnim telefonom.valjda će me se đaci sad bar malo plašiti.jel zabranjeno takav snimak staviti na forum?
--- Kraj citata ---
U svaka ti cast.Ja sam poceo mrtvo da radim ko manijak,prosto OBOZAVAM TU VEZBU,na svakom treningu ledja je odradim.Danas sam radio serije sa 120(12pon) :D,samo sto nisam pao u nesvest od umora,ebo sam mu oca..Neverovatno mi napreduje donji deo ledja zahvaljujuci toj vezbi!!!
Sansei:
Da da navedem,pre sam imao problema sa hvatom kod mrtvog dizanja,pa mi je cesto ispadao teg iz ruke a pritom nepogodim nesto ledja.E to sam resio vrlo jednostavno,radio sam vezbu.. namotavanje,prijateljski je preporucujem svima...vezba je zakon za podlaktice!!I od nje sam dobio prilicno jak i izdrzljiv hvat.Sad sam ko majmunce!!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju