Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

Rekordi

<< < (16/24) > >>

N_E_Z_N_A_L_I_C_A:

--- Citat: Igor88  Februar 13, 2007, 10:31:24 posle podne ---Da da navedem,pre sam imao problema sa hvatom kod mrtvog dizanja,pa mi je cesto ispadao teg iz ruke a pritom nepogodim nesto ledja.E to sam resio vrlo jednostavno,radio sam vezbu.. namotavanje,prijateljski je preporucujem svima...vezba je zakon za podlaktice!!I od nje sam dobio prilicno jak i izdrzljiv hvat.Sad sam ko majmunce!!

--- Kraj citata ---
Gurtne i amen! Kad njih imas mozes da zaboravis na grip, samo se opusti i uzivaj u kilazi koju postavis... :lol: :lol:

Sansei:

--- Citat: N_E_Z_N_A_L_I_C_A  Februar 13, 2007, 10:44:50 posle podne ---
--- Citat: Igor88  Februar 13, 2007, 10:31:24 posle podne ---Da da navedem,pre sam imao problema sa hvatom kod mrtvog dizanja,pa mi je cesto ispadao teg iz ruke a pritom nepogodim nesto ledja.E to sam resio vrlo jednostavno,radio sam vezbu.. namotavanje,prijateljski je preporucujem svima...vezba je zakon za podlaktice!!I od nje sam dobio prilicno jak i izdrzljiv hvat.Sad sam ko majmunce!!

--- Kraj citata ---
Gurtne i amen! Kad njih imas mozes da zaboravis na grip, samo se opusti i uzivaj u kilazi koju postavis... :lol: :lol:

--- Kraj citata ---
E jbg..ja to nemam :(!!Ali nabavicu ih uskoro!

skolarevic:
ja stežem gumu kako bi ojačao podlakticu kako mi ne bi šipka ispadala kad radim velike težine.zavisi da li radiš sa običnom ili olimpijskom šipkom.sa olimpijskom je mnogo bolje.gurtne ne koristim jer nemam osećaj koliki mi je maksimum te bih mogao da povredim leđa.mrtvo radim maksimalno 4 ponavljanja kako bih digao što veću kilažu .12 ponavljanja je više da pravilno oblikuješ leđa.mene interesuje powerlifting i takmičenje za strongmena.na vreme sam shvatio da nemam šta da tražim u bodibildingu.to je isuviše odricanja i muke

Big_Rasha:
Evo najnovija iskustva.... Sinoc fantazija... Radim ledja i narvno radim mrtvo... Ne koristim veliki teret... Idem do 120kg i to mi je najvise i radim 8 ponavljanja... Kad sinoc... na 6 ponavljanu bol u donjem delu ledja... Bang bang... I evo i sad imam bolove kad se savijem, kad lezim i kad stojim nista... Videcu sta ce da bude... Elem opet sam presao na raspust...Nadam se da nije ozbiljno... Ne da mi se da vezbaa u pm... Tako da drugari oprezno.... Povredis se u jednom ponavljanju...

sasacg:
Samo se vi zajebavajte sa mrtvim...ja to u zivotu nisam radio

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju