Ostalo > Offtopic

download - knjige?

(1/3) > >>

Tanja U.:
Ok, na jednoj od tema imamo download filmova, no zna li iko neki site gde se mogu skidati knjige, ali u celosti ne samo krakat sadrzaj i komentar na knjigu, i naravno da bude free of charge? :)
Ja evo celo jutro pokusavam nesto iskopati, ali mi ne ide .. Cita mi se Tajni dnevnik Adriana Molea :) i svugde pronalazim dokument od 2-3 strane sa kratkim objasnjenjem o piscu, o glavnom liku, Pandori ...

Heeeelp :)

TTgirl:
Ovo bi i mene zanimalo ako neko ima neku predstavu.. :-\ :-\ :-\... :-[

Nico:
ja imam mali milion tih tzv. ebooks.
Ali veoma je tesko, ako ne i nemoguce, traziti bas odredjenu knjigu.
Ja sam skidao tako sto nadjem oblast koja me interesuje, procitam rezime knjige, i onda ako mi se svidi skinem...
Sajtova sa kojih sam skidao se ne secam, ali kucajte u google free download ebooks i tome slicne stvari, pa ce se naci nesto, a ima i dosta foruma koji nude rapidshare linkove za bezbroj knjiga. ma snaci cete se.

a ima i jos jedna opcija. skinete torrent. pa pravo na The Pirate Bay i odatle skidate, samo sto zavisite od seedera....

TTgirl:
E a koji program treba da imas da bi mogao da otvoris ebook.>?? :-\
Jer sam ja skinula ono sto me interesuje ale ne mogu da je otvorim.. ???

Tanja U.:

--- Citat: Nico  April 23, 2008, 12:21:39 posle podne ---ja imam mali milion tih tzv. ebooks.
Ali veoma je tesko, ako ne i nemoguce, traziti bas odredjenu knjigu.
Ja sam skidao tako sto nadjem oblast koja me interesuje, procitam rezime knjige, i onda ako mi se svidi skinem...
Sajtova sa kojih sam skidao se ne secam, ali kucajte u google free download ebooks i tome slicne stvari, pa ce se naci nesto, a ima i dosta foruma koji nude rapidshare linkove za bezbroj knjiga. ma snaci cete se.

a ima i jos jedna opcija. skinete torrent. pa pravo na The Pirate Bay i odatle skidate, samo sto zavisite od seedera....

--- Kraj citata ---

Probala sam te opcije "google" pa free download books, ili, free download ebooks, pa uvek - nista, manje vise.
Torent, kazes? Ok, moracu onda naseg IT personu da izmaltretiram cim dodje sledeci put pa da mi to instalira ...
Hvala :)

@
TTgirl, da nije slucajno fajl zipovan?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju