Ostalo > Offtopic
Koji mobilni telefon imate i koliko ste zadovoljni sa njim....
N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
Sale
Ta Njoka je best buy i kvalitet je odlican jedina mana po meni je baterija,ali rijetko koji mob tako dobar kontrast i 16 M boja!! Odlican mobitel iz srednje klase, top ponuda ako se vec daju neke pare!
Ja sam ponosan vlasnik:
Imao sam P900, P910, P990i sad ovo i nemam mane! Jednostavno odlican telefon, problem je naviknut se na ovaj tip tipkovnice, ali gledat DIVX sa titlovima na 16M boja na ogromnom ekranu je nesto fenomenalno, a k tome izrada je zakon!!!
Za ljeto zbog fotki uzimam kao drugi tel K850!
milan87:
Nokia 6288
Imam je vec godinu dana i jos uvek mi ne pada na pamet da je menjam. Telefon ima sve sta mi treba. ;)
The_Bulldog:
Nekada davno sam bio ponosni vlasnik Sony-a Z5...Bio mi je izuzetno drag, mislim najbolji telefon posle ove Nokie koji sam imao. Sve dok jednog dana nije ispao iz dzepa, dok sam se vozio motorom na auto-putu :'( :'( :'(
8848:
Sony ericsson k800i. Ima sve sto mi treba. Extra je, samo sto zna ponekad tastatura da flesira, pa mi se tako desavalo da pogresnoj osobi posaljem poruku i jednom mi je malo falilo da najebem zbog toga, al sam se snaso i izvuko.
The_Bulldog:
--- Citat: 8848 April 25, 2008, 08:14:45 posle podne ---Sony ericsson k800i. Ima sve sto mi treba. Extra je, samo sto zna ponekad tastatura da flesira, pa mi se tako desavalo da pogresnoj osobi posaljem poruku i jednom mi je malo falilo da najebem zbog toga, al sam se snaso i izvuko.
--- Kraj citata ---
Jel' ovaj....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju