Ostalo > Offtopic
Koji mobilni telefon imate i koliko ste zadovoljni sa njim....
MARE 85:
--- Citat: big v April 26, 2008, 07:42:50 pre podne ---Pozdravljam Dijana i ja imam isti tel i kupio sam ga iz istih razloga,Da ispravim nekog sa prosle strane N95 8GB je odlican telefon i nema problema sa simbijanom a i nije ruzan vec elegantan i realno to je muski telefon posto je malo poveci ali i mi smo malo poveci pa je taman.
--- Kraj citata ---
Potpuno se slazem.
N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
Dakle vi kupujete mobitele zbog izgleda??? OMG...šteta predivnih gadgeta koje te spravice imaju neiskorištene, ja odma svakom svom telefonu nadjem max software, GPS i sve ostalo, inace uzalut davao pare silne ako mi je do šminke. Ali ok svatko ima pravo da kupuje što ga je volja zar ne?! ;)
natasha_bg:
Nokia n 70 imam je vec godinu dana.
Skroman tel,lepe slike umeju da ispadnu.
Jedna od mana sto ume da bude strasno spor pa cesto dolazim u iskusenje da ga tresnem:)
Valjda cu se uskoro ponoviti 8)
Bertil Foxxx:
SonyEricsson k800i znaci fenomenalan phone imam ga vec godinu dana funkcije su mu extra,slike da ne pricam ima 3,2 megapixela ima dupli blic znaci uvece kad slikas kao sa digitalcem da slikas fenomenalne slike pravi,imam memory card 1 GB i napunio sam ga do kraja muzika,klipovi,slike...i ne koci ama ni malo,pa mi je padao jedno 200 puta na beton,plocice,u vodu... i nista jos je ko nov.Extra telefon
TTgirl:
Sasvim slucajno Nokiu 6680 i ne podnosim je,isto kao ni Nokiu generalno-ja volem Samsung;D;D;D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju