Ostalo > Offtopic
Koji mobilni telefon imate i koliko ste zadovoljni sa njim....
donbn:
Izvinjavam se. Jeste, iphone... zaboravih. Ekstra mi je, taman kao ipod da slusam muziku super... internet isto vrh. Malo je cudno bez dugmica na pocetku, ali se naviknes... Skoro sam ga uzeo, a N73 mi je ekstra kao i svaka Nokia. Samo sto ponekad koce symbian telefoni pa te dovede do ludila s vremena na vrijeme... Sve u svemu, ne vodim toliko racuna da stalno mijenjam. Kad jedan kupim, onda bas koristim masu... dok vise ne crkne, pa mijenjam onda...
sasacg:
Nokia 6300
Sasvim dovoljan za regularnu upotrebu.Malih dimenzija,finog izgleda,dobar ekran...Kad bi imao kameru i blic kao K800/810 bio bi bez mane :wink:
Planiram N95 8Gb,ali cemo to jos malo sacekati :twisted:
TTgirl:
--- Citat: sasacg April 25, 2008, 07:54:19 posle podne ---Nokia 6300
Sasvim dovoljan za regularnu upotrebu.Malih dimenzija,finog izgleda,dobar ekran...Kad bi imao kameru i blic kao K800/810 bio bi bez mane :wink:
--- Kraj citata ---
To ima moj bivsi djecko,inace tel.je super,ali je ogroman i ruzan.. >:( ;D(N95)
The_Bulldog:
--- Citat: donbn April 25, 2008, 07:50:51 posle podne ---Izvinjavam se. Jeste, iphone... zaboravih. Ekstra mi je, taman kao ipod da slusam muziku super... internet isto vrh. Malo je cudno bez dugmica na pocetku, ali se naviknes... Skoro sam ga uzeo, a N73 mi je ekstra kao i svaka Nokia. Samo sto ponekad koce symbian telefoni pa te dovede do ludila s vremena na vrijeme... Sve u svemu, ne vodim toliko racuna da stalno mijenjam. Kad jedan kupim, onda bas koristim masu... dok vise ne crkne, pa mijenjam onda...
--- Kraj citata ---
Da, da...i meni ume Symbian da zaglavi..Na svu srecu ne cesto
sasacg:
--- Citat: TTgirl April 25, 2008, 07:56:00 posle podne ---
--- Citat: sasacg April 25, 2008, 07:54:19 posle podne ---Nokia 6300
--- Kraj citata ---
To ima moj bivsi djecko,inace tel.je super,ali je ogroman i ruzan.. >:( ;D(N95)
--- Kraj citata ---
Bolji mi je nego obicni N95,mada nisam bas neki ljubitelj Symian-a.ali jbg...videcemo
SE K850 je takodje opcija,treba mi nesto sto radi solidne slike kad digitalac nije pri ruci :wink:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju