Ostalo > Offtopic
Koji mobilni telefon imate i koliko ste zadovoljni sa njim....
duh:
--- Citat: TTgirl April 30, 2008, 12:05:17 pre podne ---
--- Citat: mr.perfect86 April 30, 2008, 12:01:40 pre podne ---
--- Citat: TTgirl April 29, 2008, 11:43:27 posle podne ---
--- Citat: mr.perfect86 April 29, 2008, 11:38:03 posle podne ---stace ti ta igracka ;D
--- Kraj citata ---
Bash je jeeeepiiiii ;D :P 8) hihi...
--- Kraj citata ---
imao sam takav samo skroz crn,smorili su me oni senzori hteo sam da ga tresnem o zid :D
--- Kraj citata ---
Imas dobar ukus:P;) ;D ;D ;D hehe...shalim se;)Meni to ne smeta(mnogo),ponekad su mi samo nokti problem,tako je malo zajebano kad smo kod senzora vec... ;Dlol...
--- Kraj citata ---
Sram ga bilo kad konjina hoce tako divan telefon da slupa. 8) ;D
MARE 85:
Jel to neko ljubomoran?
hazard:
trenutno imam Samsung D820.. ali narucio sam iPhone, i treba mi stize od amerike za par nedelja...
Tanja U.:
Uh ... kad pogledam listu vasih telefona, moj mi se cini kao praistorija, hahahhaha. Vec 2-3 godine koristim Samsung D520, i obzirom na sve, prezadovoljna sam, no vreme je da ga menjam, i uzmem nesto sa boljom kamerom.
Nikad nisam bila tip osobe koja nesto posebno juri spaceshatle od telefona ;) i stalno ih nesto menja ... kad odlucim da trebam uzimati novi tel, onda neko vreme non stop gledam site-ove, citam kojesta, blablabla, i kad se odlucim sta cu uzeti onda je to opet neki tel sa kojim cu biti "mirna" sledece 2 godine.
mrki:
Ja posedujem jednu od najprodavanijih nokija u proteklih godinu dana...sa najpopularnijom cenom od 1 dinara(koji nisam ni dao ali nema veze...)...
NOKIA 1110i
RADI BESPREKORNO i ima dosta funkcija ..služi mi ko otvarač za pivo,kao baterijska lampa u nekim slučajevima,može da šalje poruke na drugu stranu zemljine polulopte..ma mogu i konja da potkivam s njime ako hoću...ali
...ima i lošu stranu
ima mnogo jaku vezu sa ženinim telefonom uvek me dobije gdee god da sam kao i to da je dobra navlakuša za bel 100 koji se na kraju iskpostavi da je BEEE---L 1500 ..no dobro ovce se ne šišaju zbog vune već zato što su ovce...Toliko
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju