Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
KOJE SU VASE MAX TEZINE ?!
milan0507:
Tehnika treba da bude utegnuta i kad se radi max,tj tad narocito treba. Kad cujem da neko kaze kako ce paziti na to kad bude radio vise ponavljanja a na max ne moze da pazi shvatim da mu je iq u deficitu :D
Ps neki dizaci obaraju pogled kod SQ i DL.
Edge:
Milane hteo sam da kazem ne stavlja na sipku preko 110 kg, tako da mu cns nije naviknut na velike tezine pa je zbog toga forma losa. Velika je razlika izmedju 100 i 150 ,pogotovo za pocetnika. Ovamo gde trenira nema uslove za vise.
milan0507:
Znam, nego inace kazem, nisam mislio direktno na njega. Jak je, samo napred :)
Edge:
Najgore sto nece sam da se potrudi i nauci kako treba. Za DL je dobio kritiku, pogledao je ispravnu tehniku, kao razume ode u drugu teretanu trenira.Posle mesec dana dodje kod mene kad ono tehnika ista... jeste da dobije snage, ali eto mu sansa vise da se povredi. Kada bi stalno stajao pored njega i drao se kad god napravi gresku tada bi naucio,a ovako ce ici tesko.
Stevcho:
Tehnika je u dobroj meri odraz misicne slabosti. Znam i ja kako bih trebao da vucem mrtvo, ali cim dodjem na vece tezine ja dizem kukove gore, zato sto mi je loza slaba i telo samo nalazi nacin da bi tezinu podiglo. I tako mi i jeste lakse nego da vucem sa spustenim kukovima u startnoj poziciji...
Tako da je jedini nacin za pravu promenu tehnike da se podjednako, ako ne i vise, posveti paznja misicnim disbalanasima kako bi tehnika bila i kako treba i najoptimalnija da podignes najvise kilograma.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju