Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
KOJE SU VASE MAX TEZINE ?!
sky:
--- Citat: Neemanja Februar 23, 2014, 12:08:40 posle podne ---cao svima:) evo i ja da prijavim svoje rezultate i ako nisu neki,ali kroz godinu dana garantujem lepe brojke,jer sam se do skoro fokusirao na drugaciji sistem treniranja.:P
benc kosi:80kg(10 serija 6 ponavljanja);ravni ne radim radim sa bucicama na ravnoj klupi potisak..:)
mrtvo radim sumo 140kg(10 serija po 8 ponavljanja)
cucanj 110kg(10 serija po 8 ponavljanja)
zaboravih 190cm 87kg i na lean bulku sam.
--- Kraj citata ---
10 serija? Svaka cast ali da nije malo mnogo. Ja ukupno uradim nekih 10-12 serija iz 3 vezbe za grudi a kamoli... :o :o :o
Metak:
A cekaj, ne razumem, max na kosi ti je 80 kg, ili radis sa 80 kg serije
eXe:
10 serija 6 pon znaci da mu je oko 100 max valjda xd
Neemanja:
ne znam koliko mi je max na kosom jer nisam probao,a radim 10 serija jer radim samo 2 vezbe za grudi,ove koje sam naveo.Za svaku grupu misica radim samo 2 vezbe,tipa kada radim ledja radim 10 serija mrtvo dizanje i onda 6 serija zgib sa kilazom od 30-35kg..dizem tezinu za sve koju jedva izbacim 8 puta da mi osmo ponavljanje bude pakao,i nabacio sam za mesec dana 3 kg ovim sistemom rada..:)
Dominikanac:
160kg cucanj, 115 bench, 65 (zeza me rame nesto inace moze vise) potisak ramena, ali ne idem nikada do tih kilaza, cuanj inace radim sa 100 pa drop, ramena sa oko 60 pa drop, bench ne radim ali radim potisak sa 35kg bucicama pa drop... Uvek se osecam mnogo istrosenije tj bolje posle drop serije, a ne posle max rep serije.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju