Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
KOJE SU VASE MAX TEZINE ?!
bojan lepojevic:
To sto se osecas istrosenije ne mora biti znak boljeg treninga ;)
Dominikanac:
Nisam ni rekao da mora biti bolji trening vec da meni vise prija. Od Velike kilaze imam bolove u tetivama, zglobovi me zezaju, ne umam da uradim kontrakciju :D , rade mi svi moguci misic uz onaj koji treba sto znaci da mi tehnika nije dobra itd... Imam ja jos da ucim...
Hoop4Life:
Od kada sam poslednji put pisao ovde, BP mi je opao sa 150 na 145, ali sam znatno pojacao DL...npr pre nisam mogao da drzim 100kg-a u rukama, otvarale su mi se sake, sada kada sam presao u lifterku teretanu, radim 8-9x130kg-a a max mi je 160. Problem je to sto jos ne radim tehnicki kako valja vec je vise kao Romanian DL, vise ide na ledja, tako ako budem malo savladao tehniku da izvlacim vise iz nogu mislim da ce ta cifra jos skociti. Cucanj mi je 130 Full Squat.
--- Citat: Dominikanac Mart 27, 2014, 11:18:59 pre podne ---160kg cucanj, 115 bench, 65 (zeza me rame nesto inace moze vise) potisak ramena, ali ne idem nikada do tih kilaza, cuanj inace radim sa 100 pa drop, ramena sa oko 60 pa drop, bench ne radim ali radim potisak sa 35kg bucicama pa drop... Uvek se osecam mnogo istrosenije tj bolje posle drop serije, a ne posle max rep serije.
--- Kraj citata ---
I meni vise odgovaraju supersetovi i dropovi, posle njih me i misici i dusa boli, od ovih max rep vise kosti nego misici, ali zbog ego-a i njih radim :D
milan0507:
Opet taj famozni ego :D Sreca pa bilderi uopste ne pate od njega :D
Stevan Čerubdžić:
--- Citat: milan0507 Mart 28, 2014, 10:14:22 pre podne ---Opet taj famozni ego :D Sreca pa bilderi uopste ne pate od njega :D
--- Kraj citata ---
Au sad bih ti kopirao tekst jedan koji mi je momak jedan poslao sinoc, ali bilo je u poverenju. Razmisljanje jednog liftera(znas ga 100%, verujem da ni nemas neko dobro misljenje o njemu), koji je spremao bildera za binu. Uglavnom momak je radio keceve tokom contest prepa.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju