Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

KOJE SU VASE MAX TEZINE ?!

<< < (285/378) > >>

milan0507:
To je bas pravo vreme za keceve, onda kad je najvise sklon povredama :D
Salu na stranu, ega ima svuda, a kad cujem takve gluposti tipa:ko vezba da bude jak on je ego manijak, a onaj ko pozira pred svakim ogledalom polugo i trudi se da privuce paznju-e on je ok.Nema tog vezbaca koji nikad u karijeri nije probao maks na bencu.Ni meni ne ide dijetarenje, ali ne pricam o tome kako je glupost iz razloga jer mi ne ide.

tenssa:
Zavisi, napisao sam vec na drugom forumu, meni su se noge popravile od kako sam krenuo raditi tezinu, nisu to neke bogzna kakve tezine, ali da su none daleko bolje, jesu...

Cinjenica je da su tu rezultati i to je najbitnije, licno misljenje je da svako mora naci sta mu odgovara...

boom.boom:
milan0507*2! Taj čuveni lifterski ego hehe! Ja sam uvek mislio(bio u zabludi kao i 99,99% ljudi) da mišićav izgled ili ti nabildovanost jeste lepa jer prenosi poruku o snazi te osobe. Barem je tako bilo kroz celu ljudsku istoriju. Ali onda sam saznao za taj čuveni ego! Znači, nije egoizam kad želiš preneti poruku da si jak, zver, mašina...jer si krupan i izrezan sav a da pri tom nisi nikad podigao bilo šta osim bućice i sajle? Pa zar nije pravilo forma iz funkcije odavno ustoličeno? Žao mi je kad vidim da se jedan tako važan sport, bazičan, pretvara u estetsku kategoriju. Masivan i definisan izgled treba da bude plod snage a ne pukog treninga za takav izgled! Pa da li za nekog fudbalera kažemo da je odličan zato što je izdefinisan ili zato što je odličan u fudbalu? Pravi egoizam je ramišljati samo o tome kako te drugi vide a ne o tome kakav si stvarno. A tu priču da im nisu važne težine uvek čujem ili od klinaca ili od likova koji su isti i posle 10god treniranja! Izgled mora biti rezultanta performansi!!!

milan0507:
Ja postujem i kad je neko izrezan, ne mora da bude jak, ali je u to ulozio dosta truda.On jednostavno ima druge ciljeve i sve je podredio njima. Ali, ako krene prica o tome kako je sve drugo osim onoga sto on radi nebitno.Tu se vec javlja problem :)

bole gym:
Ja radim letenje bucicama od 3kg :P

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju