Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

KOJE SU VASE MAX TEZINE ?!

<< < (288/378) > >>

Serbian Beast:

--- Citat: eXeL0L  Mart 31, 2014, 10:11:17 pre podne ---cestitke xD a to za zakljucavanje l;aktova i meni je na prvom pokusaju cekao bas dosta dok nije rekao stalak jos ja krenuo odma da vratim na kraju sam drzao sipku iznad cela skoro pod 45%... ma bice jos bolje u buducnosti ^^

--- Kraj citata ---

Ma naravno , nego vidi se na pojedinacnim snimcima , jedan sudija je podigao belu odmah , a drugi je cekao par sekundi sta ce ovaj iza da podigne . To ne bi trebalo tako da se radi , valjda svi u isto vreme trebaju da podignu zastavice .

Jos ako ovo nisu zakljucani laktovi ja ne znam , trebao sam izgleda u minus da ih zakljucam  ;D

BUKAS:

--- Citat: The Animal  Mart 31, 2014, 11:28:08 posle podne ---
--- Citat: eXeL0L  Mart 31, 2014, 10:11:17 pre podne ---cestitke xD a to za zakljucavanje l;aktova i meni je na prvom pokusaju cekao bas dosta dok nije rekao stalak jos ja krenuo odma da vratim na kraju sam drzao sipku iznad cela skoro pod 45%... ma bice jos bolje u buducnosti ^^

--- Kraj citata ---

Ma naravno , nego vidi se na pojedinacnim snimcima , jedan sudija je podigao belu odmah , a drugi je cekao par sekundi sta ce ovaj iza da podigne . To ne bi trebalo tako da se radi , valjda svi u isto vreme trebaju da podignu zastavice .

Jos ako ovo nisu zakljucani laktovi ja ne znam , trebao sam izgleda u minus da ih zakljucam  ;D

--- Kraj citata ---

Pa tako su radili i prosle godine. Renomirane sudije.

Serbian Beast:

--- Citat: BUKAS  Mart 31, 2014, 11:29:17 posle podne ---
--- Citat: The Animal  Mart 31, 2014, 11:28:08 posle podne ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Pa tako su radili i prosle godine. Renomirane sudije.

--- Kraj citata ---

Sto je najgore pustali su gluposti tipa nije dotakao grudi itd , a savrsene liftove obarali .

pekipro:
Evo da se pohvalim i ja kad sam ojacao malo haha: Deadlift 160 kgx1,BP 120 kg x3,Squat 110 kg x1 :DD Imam 183 cm i 83 kg

eXe:
a dobro to 2-3 devojke nisu dotakle grudi xDD onoj sto je digla 70kga u cetvrtom pokusaju bi ja sve oprostio xDDDD sto se muskaraca tice mislim da se niko nije provukao sa odbijanjem ili dizanjem dupeta sa klupe... par njih su zajebali kao tebe npr xD

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju