Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
KOJE SU VASE MAX TEZINE ?!
dejan94:
Hvala Bukas puno... A sad pripreme za balkansko,odoh u off
eXe:
Juce bio na takmicenju u Petrovcu ^^ open do 110kg pr-ova sam sva 3 lifta
cucanj 175kg sto je za 22.5kg vise od takmicarskog maxa
bp 167.5kg sto je za 15kg vise od takmicarskog maxa
dl 260kg sto je za 20kg vise od takmicarskog maxa
total 602.5 62.5 vise u odnosu na jul i 125 vise u odnosu na dec prosle godine ^^
prvi put 9/9 :)
https://www.youtube.com/watch?v=FpBeL5iW6Wk&list=UUkrhWEfuIEqkOaf8Tf-lk6g
drugi u BP
treci u Push Pullu
treci u DL
cetvrti u PL
peti u cucnju
Hvala bukasu na pomoci u pripremama i Milanu na pomoci sa procenama xd
krecem da radim vise na tehnici posebno cucnja i dla pa cu verovatno iskulirati od maxeva na neko vreme :)
NPP:
^^ bravo, super napredak u brojkama. Nisam gledao snimak, tel mi baguje, ali super
eXe:
Hvala iskreno benc ne znam dal je za priznavanje al bili su malo popustljiviji sto se sudjenja tice.
Uglavnom verovatno najpozitivnija atmosfera od svih takm kojima sam prisustvovao iako sam mislio da ce biti suprotno(iskreno) xD
TheMaki:
Pozdrav svima, nije me bilo 100 god na forumu, u nekoj užasnoj frci sam bila, pa sam izgubila naviku da pišem, ali evo praznici i malo slobodnog vremena pa da se javim :) Izveštaj sa takmičenja u Petrovcu, WUAP federacija, 27. decembra 2014.
Generalno sam zadovoljna, čučanj sam PRovala 20kg u odnosu na prošlo takmičenje, a 10 kg u odnosu na moj PR pre takmičenja, mrtvo sam ponovila, ali sam zadovoljna i sa tim ponovljenim rezultatom budući da mi je pred prošlo takmičenje u roku od dva meseca mrtvo skočilo za 20 kg, treba imati stpljenja do sledećeg momenta kada skoči.
Na benču sam prošla lošije nego što sam očekivala, ali u planu je povećavanje volumena i izbacivanje forsiranih ponavljanja, tako da se nadam da će ove promene doprineti da se i benč pomeri sa mrtve tačke.
Samo da Bog da zdravlja i da ne bude povreda!
https://www.youtube.com/watch?v=p9kBNnHg4pI
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju