Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
KOJE SU VASE MAX TEZINE ?!
P:
70kg ravna sipka biceps pregib stojeci 5x :D
eXe:
da to je stvarno impresivno kod mene je krenuo neki decko sa 60kg bw isto 15god od sipke na cucnjui mrtvom i male sipke na bencu(10kg) dosao je do 65x5 sq 35x7 bp i 75x3x5 dl za nepuna dva meseca (spremam ga za prvo takm) ^^ brzo se napreduje kad si mlad e sad imati dovoljno staza za te tezine sa 15 godina i ja mislim tesko (uz to bi bio deophodan neki dosta optimalan program) ovaj moj radi 4x bp 2x dl i sq nedeljno znaci focus iskljicivo na osnovnim vezbama
SlobodanS:
--- Citat: eXe Novembar 16, 2016, 06:28:02 pre podne ---da to je stvarno impresivno kod mene je krenuo neki decko sa 60kg bw isto 15god od sipke na cucnjui mrtvom i male sipke na bencu(10kg) dosao je do 65x5 sq 35x7 bp i 75x3x5 dl za nepuna dva meseca (spremam ga za prvo takm) ^^ brzo se napreduje kad si mlad e sad imati dovoljno staza za te tezine sa 15 godina i ja mislim tesko (uz to bi bio deophodan neki dosta optimalan program) ovaj moj radi 4x bp 2x dl i sq nedeljno znaci focus iskljicivo na osnovnim vezbama
--- Kraj citata ---
Ma decko hteo malo da podeblja da ga nahvalimo pa mu se omaklo... :)
FD:
--- Citat: SlobodanS Novembar 15, 2016, 02:52:09 posle podne ---Ili notorna laz,sad moze biti i jedno i drugo,ali dok ne vidim ne verujem jer imam klinca slicnih dimenzija istih godina u dzimu,dize 2/3 ovoga,tako da meni je ovo malo too much bro.. ;) Ali opet kazem mozda gresim,ali dok ne vidim..
--- Kraj citata ---
Bio sam ironičan... 70 kg, 15 godina a 190 na mrtvom? Pa ja toliko povučem 4x
DragoslavS:
--- Citat: Kompany4 Novembar 15, 2016, 05:51:17 posle podne ---Upravo ovo sto Sloba kaze moze da napise on da dize i 300 kila dok se ne vidi snimak nista.
--- Kraj citata ---
Decembra izlazim na gala kup u nisu, spremam total 500kg pa cete da vidite i i snimak sa takmicenja, da ne bude da pricam bez dokaza ;)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju